حفاظ شاخگوزنی چیست؟
از زندگی انسانهای اولیه تا زندگی مدرن و الکتریکال امروزی، همیشه انسان نیازمند ترفندهایی برای افزایش امنیت محل زندگی خود بوده که راه حل آن نیز از ابتدا تاکنون نصب حفاظ ساختمان بوده است. وقتی انسانهای اولیه در غارها زندگی میکردند، برای حفاظت خود از حملهی حیوانات وحشی، تلههایی در نزدیک محل زندگیشان کار میگذاشتهاند تا حیوانات و یا دشمن به دام افتاده و نتوانند وارد غار و محل زندگی آنها شوند. همان تلهها نقش حفاظ ساختمانهای امروزی را ایفا میکردهاند.
امروزه از سیستمهایی مانند فنسهای الکتریکی، قفلهای الکترونیکی، دوربینهای مداربسته، انواع حفاظ ساختمان مانند حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ بوتهای، حفاظ آبشاری، حفاظ نیزاری، حفاظ خار بوتهای و ... استفاده میشود. توصیه میشود جهت افزایش امنیت ساختمان خود، نصب حفاظ ساختمان را در برنامههای خود داشته باشید.
اگر برای تامین بیشتر امنیت محل زندگی یا کار خود برنامه ی ویژه ای دارید و دوست دارید در مورد حفاظ شاخگوزنی که یکی از بهترین ابزارها برای تامین امنیت ساختمان است بیشتر بدانید، این مقاله را بخوانید تا طی سرفصل های زیر شما را با خود حفاظ شاخ گوزنی و ویژگی های فنی آن آشنا کنیم:
امنیت ساختمان و حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی چیست؟
تاریخچهی حفاظ شاخگوزنی
حفاظ شاخگوزنی چه مزیت هایی دارد؟
حفاظ شاخگوزنی با چه رنگ هایی تولید می شود؟
مشخصات فنی حفاظ شاخ گوزنی چیست؟
تأثیر حفاظ شاخگوزنی بر زیبایی ساختمان
مراحل ساخت حفاظ شاخگوزنی
حفاظ شاخ گوزنی با چه ابعادی ساخته میشود؟
امنیت ساختمان و حفاظ شاخ گوزنی
همانطور که در پاراگراف فوق بیان شد، از گذشته تا کنون روشهای مختلفی برای افزایش امنیت ساختمانها و نصب حفاظ ساختمان استفاده شده که یکی از روشهای نسل جدید، حفاظ شاخ گوزنی است. در شهرهای بزرگ و البته در بسیاری از شهرهای کوچک، به جز مشکل ورود سارقان منازل، گربههای سرگردان بسیاری در کوچه و خیابان وجود دارند که در سطلهای زباله به دنبال غذا میگردند. ورود این گربهها به محل زندگی انسان، باعث ورود میکروبهای بسیار و به طبع بیماریهای گوناگون خواهد شد. حفاظ شاخگوزنی بهگونهای ساخته میشود که حیوان یا انسان نمیتواند روی دیوار و در کنار حفاظ یا روی آن بایستند، بنابراین نمیتوانند از آن عبور کنند. بدین ترتیب حفاظ شاخ گوزنی به طرز چشمگیری باعث بهبود امنیت ساختمان میشود.
حفاظ شاخ گوزنی چیست؟
در ایران بهجز شهرهای بزرگ که بیشتر ساختمان ها در آن به صورت آپارتمانی است، خانههای اغلب شهرها ویلایی و یک طبقه هستند. سالهاست در مناطق مختلف ایران پهناور، از جنوب تا شمال و شرق تا غرب، در خانههای ویلایی و باغها و کلاً املاکی که دارای فضای باز هستند نردههای فلزی به شکل شاخ گوزن، روی دیوارها و دربها نصب میشوند. امروزه در ایران، این حفاظها تقریباً مانند آجر و سیمان، جزء مصالح ساختمانی برای معماری و ساختمانسازی به شمار میروند. نامگذاری این نردهها براساس شکل آنها صورت گرفته است. البته حفاظ شاخگوزنی را با نامهای دیگری مانند حفاظ خارپشتی و حفاظ بوته خاری نیز میشناسند.
تاریخچهی حفاظ شاخگوزنی حفاظ شاخ گوزنی جزء حفاظهای نسل جدید به شمار میرود و دقیقاً به این شکل، قدمت چندانی ندارد. بیشتر برای منازل و ساختمانهایی که دارای فضاهای باز مانند حیاط، بالکن یا حیاط خلوت میباشند به کار میرود. به علت زیبایی، استحکام، قابلیت ساخت برای انواع طول و عرض و ارتفاع و تراکم، و مقدار افزایش امنیت، با اقبال عمومی رو به رو شده است. درواقع میلگردهای نوکتیز جوش خورده با تراکمی که دارند به کسی که بخواهد از آنها عبور کند آسیب میرسانند و مانع عبور میشوند و اینچنین ساختمان شما را امن نگه میدارند.
حفاظ شاخگوزنی چه مزیت هایی دارد؟ حفاظ شاخ گوزنی در مقایسه با سایر انواع حفاظ ساختمان، مزیتهایی نیز دارد که شامل:
استحکام زیاد نصب سریع امنیت بالا ظاهر زیبا کسب تائیدهی پلیس امنیت قیمت مناسب میباشند.
حفاظ شاخگوزنی با چه رنگ هایی تولید می شود؟