تاکسی پرنده استون مارتین ولانته ویژن رونمایی شد

دنیای فناوری
منتشر شده در 26 تیر 1397

برای دیدن دیگر ویدئو های ارسالی اینجا کلیک کنید


تاکسی پرنده و مفهومی ولانته ویژن، حاصل همکاری متخصصان استون مارتین، دانشگاه کرنفیلد و رولزرویس است.


استون مارتین، خودروساز اصیل بریتانیایی بوده که در طول سال‌ها با تولید محصولات لوکس به‌شهرت جهانی دست پیدا کرده است. اما اخیراً مقامات این شرکت اقدامات جالبی انجام داده‌اند؛ پس از طراحی یک زیردریایی، حالا انگلیسی‌های خودروساز به پرواز فکر می‌کنند. مدل مفهومی ولانته ویژن (Volante Vision)، خودروی پرنده و عمود پرواز استون مارتین است که چشم‌انداز این شرکت از حمل و نقل آینده‌ را نشان می‌دهد.



تیم مهندسی استون مارتین با همکاری متخصصان دانشگاه کرنفیلد انگلستان، مؤسسه‌ی هوا و فضای کرنفیلد و رولزرویس، یک مدل مفهومی در قالب تاکسی یا خودروی پرنده‌ی عمود پرواز (VTOL) طراحی کرده‌اند. البته در حال حاضر، این تاکسی پرنده فقط یک طرح مفهومی است اما مقامات استون مارتین ساخت مدل پروتوتایپ و آزمایش آن تا دو سال آینده را در نظر دارند. اطلاعات زیادی از تاکسی پرنده‌ی استون مارتین منتشر نشده است اما حداقل می‌توان از قوای فنی ساخت رولزرویس آن مطمئن بود و البته تأیید شده که فناوری خودران برای این مدل درنظر گرفته نشده است. مارک ریچمن، مدیر بخش طراحی و معاون مدیرعامل استون مارتین ایده‌پرداز این تاکسی پرنده‌ است؛ ریچمن طراحی مدل‌هایی چون DB11، والکری، ونتیج جدید و DBS سوپرلجرا را هم در کارنامه‌ی خود دارد.



به‌جرئت باید گفت که تاکسی پرنده‌ی استون مارتین، با تمام مدل‌های معرفی شده توسط برندهای دیگر تفاوت قابل توجه دارد. الگوبرداری ریچمن از طراحی هایپرکارمورد انتظار استون مارتین در این مدل مفهومی پرنده بسیار واضح است که با دو پروانه‌ی جلویی برای جلو راندن و یک پروانه‌ی بزرگ مرکزی برای بلند شدن از سطح زمین ظاهری خاص و منحصربه‌فرد را تداعی می‌کند. کابین لوکس تاکسی پرنده‌ی استون مارتین از متریال درجه‌یک ساخته می‌شود و ظرفیت سه سرنشین دارد.



اندی پالمر، مدیرعامل استون مارتین با اشاره به نقش مهم خودروهای پرنده در کاهش ترافیک جاده‌ای گفت:


با رشد روزافزون جمعیت در مناطق شهری باید دنبال راهی برای کاهش ازدحام در این مناطق باشیم. حمل و نقل هوایی نقش مهمی در آینده بازی خواهد کرد؛ کانسپت ولانته ویژن نهایت یک خودروی پرنده‌ی لوکس است. افراد معمولاً به‌طور میانگین یک ساعت زمان را صرف جابه‌جابی بین منزل و محل کار می‌کنند. مسافت محل کار تا منزل تحت تأثیر روش‌های حمل و نقل موجود قرار گرفته است. کانپست ولانته ویژن، اجازه می‌دهد تا در این یک ساعت مسافت بیشتری طی شود و بنابراین امکان افزایش دادن فاصله بین منزل و محل کار وجود خواهد داشت. در آینده شهر‌ها بزرگ‌تر می‌شوند و مناطق حاشیه‌ای مسکونی که امروز فاصله‌ی زیادی با شهرها دارند، خود جزوی از شهرهای بزرگ خواهند شد.


باید قبول کرد که هنوز با دوران خودروهای پرنده، فاصله‌ی زیادی داریم ولی با احتمال عرضه‌ی سهام استون مارتین که امروز ارزش آن حدود 7 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، امکان تولید نمونه‌ی واقعی تاکسی پرنده‌ی ولانته ویژن وجود دارد.

دیدگاه کاربران