پونز یکی از نرم افزارهای فوق العاده موفق اکوسیستم استارتاپی است؛ لطفا درباره کار پونز برای ما توضیح دهید؛ و مخاطبین پونز چه کسانی هستند؟
میلاد نوری :مخاطبین پونز همه مردم ایران هستند و در همه شهرها مکان های مورد نیاز کاربران را در لحظه به آنها نشان می دهد. برای مثال کاربر به محله ای از شهر خود یا شهر دیگری رفته که آنجا را نمی شناسد؛ به دنبال هر بیزینسی که در لحظه بگردد، از بیزینس های بزرگ مثل رستوران ها، هتل ها و کافیشاپ ها تا بیزینس های محلی مثل نانوایی، دکه روزنامه فروشی، کلیدسازی و… را می تواند در 300 دسته بندی مختلف پیدا کند.
نرم افزار پونز، اکنون چه شهرها و مناطقی را پوشش می دهد؟
میلاد نوری :در حال حاضر کل شهرهای ایران، حتی کوچکترین و دور افتاده ترین شهرها را پوشش می دهد. اما به زودی، تقریبا تا یک ماه بعد از نمایشگاه الکامپ، قرار است که کشورهای عراق، امارات و ترکیه نیز به پونز اضافه شود.
این برنامه جزئی از چشم انداز دور پونز است یا به زودی انجام می شود؟ یعنی مقدمات این کار انجام شده؟
میلاد نوری :کمتر از یک ماه دیگر این برنامه اجرایی می شود؛ قرار بر این بود که برای نمایشگاه الکامپ آماده شود اما متاسفانه نشد و همزمان با این اتفاق کل پلتفرم های پونز، اندروید، ios ، وب سایت و بات تلگرام نیز دو زبانه می شود. یعنی کاربران خارجی نیز که در هر یک از این کشورها حضور داشته باشند می توانند به زبان انگلیسی از پونز استفاده کنند.
از بازدیدکنندگانی که تقریبا از سالن ها بازدید کرده اند؛ شنیدیم که پونز برای الکامپ امسال یک نقشه ارائه داده است. درباره این نقشه برای ما توضیح دهید.
میلاد نوری :ما برای نمایشگاه سال قبل هم این کار را کردیم. الکامپ سال قبل و نمایشگاه تراکنشی که در پارک گفتگو برگزار شد، ما گفتیم که غرفه ها و فضای داخلی نمایشگاه را روی نقشه گوگل پیاده سازی می کنیم؛ تا کاربرانی که به نمایشگاه می آیند به نقشه کاغذی نیازی نداشته باشند و با استفاده از اپلیکیشن ما بتوانند جانمای غرفه ها را روی نقشه ببینند و خیلی راحت تر بتوانند غرفه مورد نیازشان را پیدا کنند.