برای والدین این تصمیمگیری پیوسته سختتر میشود: آیا باید برای کودکان گوشی هوشمند گرفت؟ از یکسو، با دنیای جذاب گوشی هوشمند همیشه این ترس وجود دارد که فرزندانمان بهراحتی تبدیل به معتادان دنیای مجازی شوند یا با بیتوجهی به دنیای اطراف، ذهن و فکرشان در دنیایی اسیر شود که ما از آن بیخبر هستیم؛ یا این دنیا را میشناسیم و هیچ علاقهای نداریم کودکانمان با آن آشنا شوند و با تصور اینکه در پیچوخم آن سیروسفر میکنند، وحشتزده خواهیم شد.
اما مسائلی هست که والدین از آن بیزار هستند. پدر و مادرها دوست دارند از کودکان خود باخبر باشند و بدانند کلاس اوقات فراغت آنها کی به اتمام رسیده است یا اگر کلاس فوق برنامهای اضافه شده؛ آیا فرزندشان در آن مشغول است. اگر فرزند آنها روزی برای برگشت به خانه دچار مشکل شود، کجا و چگونه میتوانند او را پیدا کنند؟ فراتر از آن، اگر در طی اردوی مدرسه فرزندشان برای دو هفته بیرون از خانه است، چگونه میتوانند یک صحبت کوتاه با او داشته باشند تا از اوضاعواحوالش بیخبر نمانند.
بین این دو وضعیت خریدن گوشی هوشمند همراه و تسلیم شدن در برابر اصرار فرزندان، تاکنون فرصتهای کمی برای انتخاب بود. یک راهکار تقریباً شکستخورده خرید یک گوشی قدیمی بود که نتیجه آن هنگام باز کردن جعبه گوشی همراه توسط کودکان، فاجعهبار است.آمار گم شدن یا شکستن این گوشیها نیز رشد چشمگیری داشت؛ اما خبرهایی به گوش میرسد که نویدبخش توجه ویژه تولیدکنندگان گجت به این موضوع است. به نظر میرسد آنها متوجه اهمیت این موضوع و فرصتهای مناسب این بازار روبهرشد شدهاند؛ آیا این مسئله گزینههای بیشتری برای اتمام بحث و کشمکش پیش پای والدین و فرزندان میگذارد؟
برای دیدن دیگر ویدئو های ارسالی اینجا کلیک کنید