حسین زمان (زادهٔ ۱۸ مرداد ۱۳۳۸ در تهران) هنرمند و خواننده ایرانی است.
او همچنین به عنوان معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف به فعالیتهای اجرایی و تدریس در جزیره کیش مشغول بود که از ادامه تدریس و فعالیتهای هنری او جلوگیری به عمل آمد. حسین زمان سرانجام پس از 16 سال در مهر ماه 1397 برای 3 قطعه از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت کرد و پایانی شد بر طلسم 16 ساله این خواننده.
زندگینامه
در ۱۸ مرداد ۱۳۳۸ در شهر تهران به دنیا آمد. پس از اتمام تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶، به دانشگاه راه یافت و در رشتهٔ مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت.
فعالیت سیاسی
او که مبارزات سیاسیاش را از شانزده سالگی در دبیرستان و با پخش اعلامیهها و نوشتن مقالات سیاسی آغاز کرده بود. پس از دو ترم تحصیل توسط ساواک دستگیر شده و از دانشگاه اخراج شد. پس از آن برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز جنگ ایران و عراق در آنجا بود. با آغاز جنگ علیرغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمهکاره رها کرد.
سپس راهی جبهه شد و در طول هشت سال جنگ همزمان با ادامهٔ تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات ادامه داد. وی برای مدتی فرمانده معاونت مخابرات نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بود.
در طی بیست سال گذشته به تدریس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و نیز پژوهش در زمینههای الکترونیک، مخابرات و رایانه مشغول بودهاست. د
ارای دو فرزند میباشد و از سال ۱۳۸۱ در جزیرهٔ کیش زندگی میکند. وی معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف پردیس کیش بود. او از خوانندگان مطرح سبک پاپ در ایران است.
وی با جبهه مشارکت ایران اسلامی رابطه نزدیکی دارد و در برنامهها و همایشهای این حزب اصلاح طلب حضور داشتهاست که از جمله آن میتوان به اجرا و قرائت دعای کمیل در مراسم دعا برای سلامتی و نیز ابراز همدردی و همبستگی با سعید حجاریان (عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت) در محوطه بیمارستان سینا و خیابانهای اطراف آن در شامگاه روز ترور حجاریان، اشاره نمود[۲]
ترانهشناسی
نوشتار اصلی: ترانهشناسی حسین زمان
آلبومها شب دلتنگی (۱۳۷۶) فصل آشنایی (خوانندگان مشترک) (۱۳۷۷) قصهٔ شب (۱۳۷۸) شاپرک (۱۳۷۹) مشق عشق (۱۳۸۰) قصه نگفته (۱۳۸۵) قرار عاشقی (۱۳۸۸)
تک آهنگ ها فراق وصل هجران غم پنهان نیاز گلایه آئین همدردی خورشید خونه تو نباشی (۱۳۹۲) دخترکم کجاست (۱۳۹۳) حصر آغوش (۱۳۹۴)