عروسی و عزا با چاشنی مرگ و کرونا

اخبار تماشایی
منتشر شده در 15 تیر 1399

به نظر می رسد ممنوعیت برگزاری مراسم عزا و عروسی در تالارهای مهمانی باعث شکل‌گیری نوع جدیدی از برگزاری مراسم آن هم به صورت زیرزمینی و مخفیانه شده است موضوعی که به اعتقاد کارشناسان باعث افزایش تجمعات شده و می‌تواند آمار مبتلایان به کووید 19 را افزایش دهد.


این روزها خبرهای خوبی از استان‌های مختلف کشور به گوش نمی‌رسد. با وجود اعلام ممنوعیت برگزاری مراسم عروسی بسیاری از زوج های جوان که چند ماهی مراسم ازدواج خود را به دلیل شیوع بیماری کووید 19 به تعویق انداخته بودند تصمیم به برگزاری مراسم عروسی خود کرده‌اند. این مراسم‌ها نه به شکل معمول بلکه به صورت مخفیانه در منازل باغ‌ها و حتی پارکینگ برگزار می‌شود حتی اخباری به گوش می رسد که برخی مراسم عروسی خود را در روف گاردن یا پشت بام متجمع های مسکونی برگزار می‌کنند که البته به گفته شاهدان چندان پروتکل های بهداشتی هم در آنها رعایت نمی‌شود. به نظر می‌رسد ممنوعیت برگزاری مراسم عزا و عروسی در تالارهای مهمانی باعث شکل‌گیری نوع جدیدی از برگزاری مراسم آن هم به صورت زیرزمینی و مخفیانه شده است موضوعی که به اعتقاد کارشناسان باعث افزایش تجمعات شده و می‌تواند آمار مبتلایان به کووید 19 را افزایش دهد. البته اخبار متعدد از ابتلای خوشه‌ای افراد به کووید 19 در مجالس عروسی این موضوع را تایید می‌کند. همین چند روز پیش بود که یک عروس ناقل ویروس کرونا در میهمانی عروسی خود بیش از 70 نفر از مهمانان را به کووید 19 مبتلا کرد. واکنش‌ها به این نوع از مراسم‌های عروسی نیز متفاوت است. گروهی همانند روال همیشگی‌شان با نگاه طنز به ماجرا ورود کرده و مدام برگزار کننده و شرکت کنندگان در این مراسم را به تمسخر می‌گیرند اما گروهی دیگر هستند که با به اشتراک گذاشتن تجربیات واقعی خود از برگزاری این مراسم در اقوام و نزدیکان خود به شدت با آن می‌تازند. البته این ماجرا موافقانی هم دارد که گویا از دوران قرنطینه خانگی خسته شده و علاقمندند در یک جشن عروشی شرکت کنند حتی اگر به قیمت ابتلا به کرونا تمام شود.


هفته گذشته بود که خبرهایی از بازگشایی تالارهای پذیرایی در مناطقی با وضعیت سفید رسانه‌ای شد که البته موافقان و مخالفانی هم داشت. مخالفان این بازگشایی را باعث افزایش تجمعات و در نتیجه افرایش تعداد مبتلایان می‌دانستند و موافقان که اغلب زوج‌های جوان و خانواده های آنها بودند می‌گفتند تعویق مراسم عروسی خود یا فرزندانشان خسارت‌های مختلفی را متوجه آنها کرده است. یک زوج که مراسم ازدواج خود را در اسفند ماه به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نکردند و همچنان منتظر بهبود شرایط بیماری هستند می‌گویند که برگزار نشدن مراسم باعث مشکلات فراوانی برای آنها شده است. آنها مجبورند اجاره بهای منزلی را پرداخت کنند که هنوز در آن زندگی نمی‌کنند از طرفی نمی‌خواهند بدون برگزاری مراسم زندگی مشترک خود را شروع کنند. البته در میان موافقان بازگشایی تالارها صاحبان آنها هم حضور دارند که معتقدند در حالی که مشاغل پرخطر بازگشایی شده ممنوعیت فعالیت آنها غیرقابل توجیه است.

دیدگاه کاربران