گوشی های آینده چه ویژگی هایی خواهند داشت؟

دنیای فناوری
منتشر شده در 18 مرداد 1397

برای دیدن دیگر ویدئو های ارسالی اینجا کلیک کنید


در دو سال گذشته، گوشی های هوشمند جدید مجهز به چندین نوآوری و بهتر بگوییم فناوری جدید شده اند. دوربین های بهتر و با کیفیت تر، صفحه نمایش تمام صفحه ، صفحه نمایش بزرگتر و البته گوشی هایی جمع و جور تر و خوش دست تر و خیلی مشخصات دیگر در تلفن های هوشمند امروزی، آنها را از تلفن های قدیمی متمایز می کند. به نظر شما آینده تلفن های هوشمند به چه سمتی حرکت می کند؟ در مورد تلفن های هوشمند سال 2018 میلادی می دانیم که فناوری آنها خیلی با فناروی های سال 2017 متفاوت نخواهد بود. ولی سال 2020 چطور؟ سال 2025 چطور ؟ آیا کماکان فاصله زیادی در فناوری دیده نمی شود؟


با اضافه شدن فناوری صفحه نمایش لمسی به گوشی های هوشمند، واقعا وضعیت متفاوت شد. بعلاوه با آمدن برنامه های پیام رسان، تحولی در ارتباطات بوجود آمد و گوشی های هوشمند امروزی با دوربین های قدرتمندی که دارندف توانسته اند در خیلی از موارد جای دوربین های عکاسی و فیلمبرداری را پر کنند.


اما در مورد گوشی های هوشمند آتی چطور ؟ به نظر شما با چه فناروی هایی رونمایی خواهند شد؟ در این حوزه چند نظریه و دیدگاه وجود دارد:



پیشرفت های خوب در حوزه سخت افزاری گوشی های هوشمند


ظاهرا باید منتظر پیشرفت ها و بهبودهای قابل توجهی در حوزه سخت افزاری گوشی های هوشمند آتی باشیم. هر چند این روزها هم این بهبودها دیده می شود که شامل طول عمر باتری، به روز رسانی نرم افزاری و افزایش سرعت پردازنده می شود، ولی ظاهرا در سال های بعدی این تغییرات بسیار بهینه تر خواهند بود.


وقتی گوگل پروژه Treble را معرفی کرد تا مساله بروز رسانی سیستم عامل اندروید را حل کند. کاربران باید منتظر بمانند تا سازندگان گوشی های همراه، پشتیبانی نرم افزاری را منتشر نمایند و تلفن هوشمند آنها بتواند بروز رسانی نسخه اندروید را دریافت کند. با تعریف این پروژه، گوگل سعی دارد این مساله را مرتفع نماید تا همه کاربران در تمامی برندها بتوانند بروز رسانی های سیستم عامل اندروید را هر چه سریعتر دریافت کنند. ظاهرا در گوشی های آینده این امکان و ویژگی می تواند در اختیار همه کاربران قرار گرفته و همه کاربران بروز رسانی های سیستم عامل اندروید را به راحتی ردیافت می کنند.


علاوه بر این موضوع ،مساله عمر باتری هم مطرح است که اغلب گوشی های اقتصادی عمر باتری خوبی ندارند. چه کسی دوست ندارد چند روز شارژ داشته باشد و نگران چیزی نباشد؟ ظاهرا در گوشی های آینده ، شاهد فناوری های خوبی در حوزه باتری گوشی ها خواهیم بود.


پیش بینی می شود که پیشرفت های بیشتری در حوزه دوربین گوشی هم شاهد باشیم. البته منظور ما تنها ویژگی های سخت افزاری نیست، بلکه منظور ترفندهای نرم افزاری نیز منظور ما است که منجر به بهبود عکاسی در گوشی های هوشمند در طول زمان می شود.



یادگیری ماشین فرصت های جدیدی را ایجاد می کند


یادگیری ماشین اصطلاحی است که اغلب باعث سردرگمی می شود. ولی این ویژگی واقعا پیچیده نیست و کاملا ساده می باشد. یادگیری ماشین به نرم افزارهایی اطلاق می شود که می توانند الگوها را در مقیاس بزرگی از داده ها تشخیص دهند. این فرایند، قابل آموزش دیدن بوده و پس از آموزش، می توان الگوها را به سایر داده ها نیز اعمال کرد. این کار قابلیت های کاملا جدیدی را به وجود می آورد و به طور قابل توجهی ویژگی های خوب و بهبود یافته ای خواهند بود.


مثلا دوربین گوشی پیکسل 2XL را در نظر بگیرید. با استفاده از ویژگی RAISR، دوربین هنگام زوم، نتایج بهتری را ارائه می دهد. گوگل از یادگیری ماشین برای بازسازی جزئیات در تصویر استفاده می کند. یا گوگل کلیپس ( Google Clips) ، دوربین آزمایشی است که به طور خودکار چهره های خندان را تشخیص می دهد و سپس عکس می گیرد. تصور کنید روزی که گوشی های آینده به طور خودکار متوجه شوند، چه زمانی باید عکس بگیرند و چه زمانی باید ویدئو ضبط کنند!


یادگیری ماشین به معنای ایجاد تحولات بزرگ و خوبی در صنعت گوشی های هوشمند است. دستیار هوشمند الکسا، بیکسبی، دستیار هوشمند گوگل این روزها در دسترس است و فناوری های جدیدی به این دستیاران هوشمند اضافه می شود.

دیدگاه کاربران