کامیون بدون سرنشین و خودروان ولوو ورا، معرفی شد !

دنیای فناوری
منتشر شده در 26 شهریور 1397

ولوو از یک کامیون مفهومی بدون سرنشین رونمایی کرده است که قابلیت رانندگی خودکار دارد. این محصول، فاقد کابین راننده است.


تنها چند روز پیش بود که ولوو خودروی مفهومی 360C را معرفی کرد. 360C یک خودروی مفهومی با قابلیت‌ رانندگی خودکار است که هیچگونه نیازی به دخالت انسان در امور هدایت خودرو ندارد. حال ولوو پا را از این هم فراتر گذاشته و رانندگی خودکار را به دنیای کامیون‌ها وارد کرده است.


کامیون خودران برقی و دبون سرنشین ولوو با نام ورا (Vera) در آلمان و شهر برلین رونمایی شد. ولوو انتظار دارد تا در آینده‌ی نه چندان دور این محصول را به منظور استفاده در بنادر و مراکز پشتیبانی بزرگ وارد بازار کند. ولوو ورا از پیشرانه‌ی تمام الکتریکی استفاده می‌کند و بخش فنی و باتری‌های آن با نخستین کامیون الکتریکی ولوو که اوایل امسال رونمایی شده بود یکسان است.



گرچه ولوو مشخصات دقیق مدل ورا را اعلام نکرده است اما کامیون برقی این شرکت به یک پیشرانه‌ی الکتریکی 180 کیلووات و پک باتری‌های لیتیوم یون با ظرفیت 100 الی 300 کیلووات ساعت مجهز است که با هر بار شارژ می‌تواند شعاع حرکتی 300 کیلومتر برای این کامیون به ارمغان آورد. انتظار می‌رود که کامیون ورا نیز دارای مشخصات مشابهی باشد.


ولوو یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین مشخصات این کامیون کشنده را اعلام کرده است. گفته می‌شود که این کشنده می‌تواند تریلری با وزن 32 تن را یدک بکشد.



شرکت ولوو بر این باور است که کامیون‌هایی همانند ورا برای استفاده در صنایع و کارخانه‌هایی که نیاز زیادی به کامیون برای حمل و نقل دارند بسیار مفید است.  نیکل کارلسون معاون بخش خودروهای بدون سرنشین ولوو می‌گوید:


در صورتی که ما شروع به استفاده از خودروهای بدون سرنشین برقی کنیم دیگر هیچگونه آلودگی صوتی و زیست محیطی وجود نخواهد داشت. این خودروها توانایی خواهند داشت تا در هر ساعتی از شبانه روز کار کنند. عملیاتی شدن آن‌ها می‌تواند سبب گسترش زیرساخت‌های مربوطه شود تا به این ترتیب حمل و نقل جاده‌ای در مقایسه با روش فعلی آسان‌تر شده هزینه‌ها کاهش یابد.



کامیون ورا به احتمال زیاد به یک شبکه‌ی ابری متصل است و اطلاعات مربوطه را در آن به اشتراک می‌گذارد. به این ترتیب می‌توان عملکرد این کامیون را کاملا تحت کنترل داشت و بسیاری پارارمتر‌ها همانند اطلاعات مسیر، میزان بار و نیازهای عملیاتی کامیون را مورد بررسی قرار داد. ولوو بر این باور است که در آینده همچنان رانندگان بیشترین نقش را در کامیون‌ها خواهند داشت اما در محل‌های محدود مثل بنادر، شهرک‌های صنعتی و کارخانه‌های بزرگ، کامیون‌های خودران زودتر عملیاتی‌ خواهند شد و به صرفه‌تر هستند.

دیدگاه کاربران
دنیای فناوری -

چقدر دنیا در حال پیشرفت هستش