cpu مخصوص بازی : پردازنده core i7 8700 را بیشتر بشناسید

سیگنال
منتشر شده در 14 خرداد 1397

cpu مخصوص بازی : پردازنده core i7 8700 را بیشتر بشناسید


پردازنده Core i7 8700K ساخت شرکت نام‌آشنای اینتل است. Intel در سال 1968 توسط گوردون مور (ارائه کننده قانون مور و مهندس شیمی‌فیزیک) و رابرت نویس (فیزیکدان و مخترع مدارهای مجتمع) به همراه آرتور راک و در شهر مانتین ویوی آمریکا تأسیس گردیده است. در این مدت، فعالیت شرکت اینتل بر روی تولید سخت‌افزارهای رایانه و تلفن همراه بوده است که درزمینهٔ تولید پردازنده‌ها بسیار موفق بوده و یکه‌تاز این صنعت است. به دلیل کیفیت محصولات و سیاست‌های مدیریتی خوبی که دارد، رکورد استفاده در بیش از 70% رایانه‌ها را کسب کرده و تنها سهم کوچکی را به رقیبان خود همچون AMD داده است. اینتل در سال 1979 وارد فهرست Fortune500 شده و در 2013 توسط مؤسسه اینتر برند، هفتمین برند ارزشمند جهان شناخته شد. فرقی نمی‌کند سیستم شما اپلی باشد یا ماکروسافتی و یا حتی گوشی اندرویدی داشته باشید، به احتمال زیاد پردازنده شما اینتلی است.


پردازنده بالا رده کافی لیک


پردازنده‌ها (CPU) جزو اصلی‌ترین و مهم‌ترین اعضای یک کامپیوتر هستند و حد و مرز قابلیت‌های سیستم را تعیین می‌کنند. در کامپیوترهای رومیزی بهتر است ابتدا پردازنده مطلوب خود را انتخاب کنید و سپس به سراغ تهیه سایر موارد بروید؛ زیرا نه‌تنها کارایی بلکه پشتیبانی و مَچ شدن قطعات با یکدیگر در گرو پردازنده است. چه‌بسا پردازنده شما به مادربرد نخورد یا پردازنده رم را پشتیبانی نکند.


پردازنده با معماری Coffee Lake


اینتل برای پردازنده Core i7 8700K از معماری کافی لیک با فناوری ساخت 14 نانومتری استفاده کرده است که البته فرآیند طراحی و ساخت نسبت به نسل قبل بهبود یافته است. Core i7 8700K پرچمدار نسل هشتم بوده و با وجود تعداد هسته های کمتر، در عملکرد به رقیب ای ام دی خود، یعنی Ryzen 7 1800X بسیار نزدیک است. برای استفاده از این غول اینتلی نیاز به یک مادربرد اینتلی مبتنی بر چیپست Z370 با سوکت LGA1151 خواهید داشت که تاریخ ساخت آن پس از این پردازنده باشد؛ یعنی ابتدای 2018 میلادی یا زمستان 96 شمسی. شاید بتوانید بر روی مادربردهای قدیمی‌تر از آن استفاده کنید اما دردسرهایی همچون آپدیت کردن بایوس و عدم بهره‌برداری از تمام توانایی و قدرت پردازنده ممکن است شما را اذیت کند.



پردازنده 12 هسته‌ای با 6 هسته


در پردازنده‌های قدیمی وقتی چند فرمان به پردازنده می‌رفت، به ترتیب اجرا می‌شدند و فرمان‌ها باید صبر می‌کردند تا عملیاتِ فرمان‌هایی که زودتر صادر شده‌اند، ابتدا اجرا شوند. پس از ورود پردازنده‌های دو هسته‌ای به دلیل تقسیم بار پردازشی فرمان‌ها، هر هسته به‌صورت مستقل یک فرمان را اجرا می‌کرد و درنتیجه فرمان‌ها سریع‌تر پردازش و اجرا می‌شدند و اگر فرمانی دچار اخلال می‌شد و برنامه‌ای هنگ می‌کرد، دیگری به کار خود ادامه می‌داد. در نتیجه با پیشرفت فناوری و نیاز کاربران به اجرای هم‌زمان برنامه‌های بسیار و صدور فرمان‌های مختلف، نیاز به پردازنده‌هایی به وجود آمد که هم فرکانس کاری بالا و هم تعداد هسته‌های بیشتری نیز داشته باشند. پردازنده Core i7 8700K دارای 6 هسته فیزیکی است که آن را تبدیل به یک پردازنده رده‌بالای خوب می‌کند و عملکرد خوبی را در عملیات مالتی تسک به نمایش می‌گذارد.


اما 6 هسته نیز ممکن است جوابگوی بسیاری از افراد نبوده و پاسخگوی بازار هدف این سری پردازنده‌ها نباشد؛ در اینجاست که فناوری هایپر تردینگ (Hyper Threading) اینتل به کمک می‌آید و بین پردازنده‌های 6 هسته‌ای تفاوت ایجاد می‌کند و آن را به یک پردازنده بالا رده اینتل خوب تبدیل می‌کند. با این فناوری هرکدام از هسته‌ها به دو هسته تبدیل می‌شوند و مانند این است که یک پردازنده 12 هسته‌ای در اختیار داشته باشید. به این ترتیب تعداد برنامه‌های بیشتری می‌توانید اجرا کنید و فرمان‌های شما سریع‌تر اجرا می‌شود. همچنین باعث می‌شود زمانی که دستورات کمی اجرا می‌کنید، فقط پردازنده‌های موردنیاز روشن بماند و مابقی خاموش بمانند که مصرف انرژی کمتر را نیز در بر دارد.


 


به پلی لیست این cpu بی نظیر حتما سر بزنید

دیدگاه کاربران