ده در بدن را خنثی می کنند و همچنین تاثیر محافظتی در برابر سرطان ریه نیز دارند. البته برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی نیز توصیه می شود. هویج مقدار بالایی فیبرهای غذایی دارد که به جلوگیری از سخت شدن دیواره عروق، تنظیم عملکرد روده ها و کاهش کلسترول کمک می کند. هویج را باید منبع غنی ویتامین های A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست که البته در آب هویج نیز وجود دارند. هرچه رنگ هویج تیره تر باشد از نظر ارزش غذایی غنی تر است. یکی از مزیت های هویج این است که می توان آن را به شکل خام و پخته در ترکیب انواع خوراک ها استفاده کرد.
کرفس
کرفس سبزی است که از 95% آب تشکیل شده و به خاطر کالری پایین شهرت دارد. کرفس عموما در موارد رژیم توصیه می شود زیرا نشاسته کمی دارد و سیر کننده است. آنتی اکسیدان های بالای موجود در آن تاثیرات ضدالتهابی به خصوص در مورد آسم و ضدباکتریایی بدن دارد. سرشار از فیبر است که حالت ترد و نسبتا سفتی به شاخه های آن می دهد. این سبزی مدر است و در موارد ابتلا به احتباس آب در بدن یا دفع مواد سمی توصیه می شود. همچنین تاثیرات آن نسبت به خطر بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها نیز شناخته شده است و نقش تنظیم کنندگی فشار خون را دارد. حالت آب پز آن سرشار از ویتامین های C، B6 و K است که نقش محافظ به استخوان ها و سیستم ایمنی می بخشد.
اسفناج
اسفناج به دلیل دارابودن خواص متعدد بر سلامتی جز بهترین خوراکی ها قرار دارد. گرچه مقدار بالای آهن آن برای همه شناخته شده است اما منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نیز محسوب می شود. مصرف منظم آن تاثیر مثبتی خطر سرطان های ریه و مری دارد. این سبزی خوشمزه آنتی اکسیدان های بالایی دارد که خواص ضدالتهابی در برابر برخی سرطان ها دارد. اسید فولیک موجود در اسفناج به تشکیل اسیدهای آمینه کمک می کند که بازسازی گلبول های قرمز و جریان خون مطلوب در بافت ها را در پی دارد. اسفناج پخته ارجحیت دارد زیرا از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های محافظ در برابر استحاله شبکیه غنی تر است.