عیسی کلانتری که به عنوان مهمان ویژه در هشتمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها حضور پیدا کرده بود، گفت: در کشور از انرژی استفاده نابه جا شده که این کار باعث تخریب محیط زیست شده است. سالها استفاده از آبهای زیرزمینی و بهره گیری از تکنولوژیهای وارد شده باعث شده از آبهای زیرزمینی بهره بیش از حد گرفته شود و در پی آن امروز شاهد خارج کردن درختان افتاده در جنگلهای شمال کشور هستیم. در حقیقت بهره گیری بیش از حد از محیط زیست باعث تخریب آن شده است.
وی با طرح این سوال که چرا ما آلایندهها را در شهر تهران مشاهده میکنیم، اظهارکرد: متاسفانه انتظار میرود هر کسی پشت فرمان خودرو مینشیند و وارد شهر میشود ،دولتیها آلودگیهای ناشی از خودروی او را کم کنند. کارخانههای دولتی هم آلودگی دارند. وقتی مردم بدانند که واقعا با معضل کمبود آب مواجه هستیم قطعا صرفه جویی خواهند کرد اما متاسفانه ما این موضوعات را کتمان میکنیم و اگر این روند ادامه پیدا کند 50 سال آینده شرایط بسیار بدتری در بخش آب خواهیم داشت.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: فرهنگ مردم ما باید در مصرف اصلاح شود. بی تردید ما این توان را نداریم که هر سال 90 میلیارد مترمکعب مصرف آب داشته باشیم و باید این روند به 40 میلیارد مترمکعب برسد و برای تحقق این موضوع همه باید کمک کنند.
وی افزود: باید مصرف آب را 40 تا 50 میلیارد مترمکعب کاهش دهیم و اگر این اتفاق نیفتد با مشکل جدی روبرو خواهیم شد. ما باید واقعیات را به مردم بگوییم و همه معضلات را با آنان مطرح کنیم. تصور میکردیم چند شهر دچار کم آبی شده اما همه کشور دچار کم آبی است و به همین جهت باید اطلاعات درست در اختیار مردم قرار گیرد تا جذب کمک آنان را شاهد باشیم.