آموزش درست کردن زیر لیوانی رزینی با قالب سیلیکونی

صبا
منتشر شده در 21 شهریور 1400

توی این ویدیو قراره باهم آموزش درست کردن زیر لیوانی رزینی با قالب سیلیکونی رو تجربه کنیم 


رزین یک مایع دوجزیی شامل رزین و هاردنر است.


در صورتی که نسبت مناسب برای ترکیب رزین و هاردنر رعایت نشود ترکیب به دست آمده هیچگاه خشک نخواهد شد پس باید حتما در اندازه گیری و ترکیب نسبت ها دقت کنید. در واقع هاردنر یعنی سفت کن یا خشک کن هاردنر باعث میشود که رزین خشک شود.


طریقه استفاده:


قبل از مصرف به بطری های رزین با وسایلی نظیر فن گرما بدهید و سپس با هم مخلوط کنید و 3 تا 4 دقیقه تا هنگامی که شبیه به آب شود مخلوط کنید.


سپس اجازه دهید که 1 تا 2 دقیقه بی حرکت باشد تا حباب های هوای آن ناپدید شود. در این لحظه مخلوط آماده استفاده است.


بسیار مهم است تا هنگام مخلوط کردن رزین و هاردنر وسیله ای که آن مخلوط را هم می زنید کف ظرف را نیز لمس کند تا مانع شکل گیری حباب های هوا شود. اگر در هنگام استفاده باز هم حباب های هوا را مشاهده کردید می توانید به وسیله مشعل لایتر آن ها را از بین ببرید.


پیشنهاد می شود در دمای اتاق و محل عاری از هر گونه گرد و غبار از محلول استفاده کنید.هوای سرد در زمستان باعث سخت مخلوط شدن هاردنر و رزین می شود.


با توجه به بالا رفتن غلظت و کریستاله شدن (یخ زدگی) رزین در دمای زیر 15 درجه سانتی گراد برای رفع یخ زدگی و خارج شدن حباب های محبوس در رزین غلیظ شده می توانید رزین را در دمای حدود 60 درجه برای چند ساعت قرار دهید. مخلوط همزده را در ظرفی با ضخامت حداقل 10 میلی لیتر بریزید.


تفاوت رزین غیلظ و رقیق :


 رزین غلیظ باعث میشود که رزین در گوشه های کار تحدب خوبی پیدا کند و تمیز نگه داشتن کناره ها و زیر کار ساده تر است. اما کار با آن به علت حباب بیشتر سخت تر است .


رزین رقیق برای کارهایی که نیاز است رزین و رنگ روی کار بلغزند مانند آبستره داخل قالب و... مناسب تر است.


خشک کردن: بعد از 6 ساعت محصول واضح خواهد شد و بعد از 12 ساعت کاملا سخت می شود. بعد از 48 ساعت رزین شبیه شیشه خواهد شد و خراش بر نخواهد داشت.


رزین های هور در برابر حرارت تا 130 درجه مقاوم هستند. حباب تولید نمی کنند و بدون بو هستند.


بر روی هر سطحی نیز قابل استفاده بوده و براقیت بالایی دارند و ضد خراش هستند

دیدگاه کاربران