قرائت دعای توسل با صدای سید مهدی میرداماد

شالکه
منتشر شده در 03 آذر 1397

دعای توسل را می توان از جمله دعاهای معروفی دانست که توسط مسلمانان قرائت می شود. به همین خاطر نیز ما در این خبر سعی کرده ایم علاوه بر ارائه متن و ترجمه کامل دعا به برخی روایات مربوط به "دعای توسل" نیز بپردازیم.


نکات مهم در رابطه با خواندن دعای توسل


سوالات زیادی در رابطه با زمان خواندن دعای توسل توسط افراد مختلف پرسیده می شود، در این بین توجه به برخی نکات مهم دارای اهمیت است که به آن ها اشاره ای نموده ایم.


توسل کردن به اولیای الهی از کارهای پسندیده ای به شمار می رود که همراه با برکت است ، به همین خاطر بندگان خدا می توانند در هر زمانی با نیت توسل این دعا را بخوانند.


عده ای زمان خواندن دعای توسل را روز چهارشنبه می دانند ولی در منابع به خصوصی به این موضوع پرداخته نشده است. بنابراین می توان در مناسبت های گوناگونی این دعا را خواند.


البته فراموش نکنیم که مشخص کردن زمان های به خصوص نظم بهتری به خواندن و بهره مندی از دعا می بخشد.


اما چرا شب چهارشنبه را برای دعای توسل انتخاب کرده اند؟


بر اساس یک روایت حسن بن مثله جمکرانی در شب سه شنبه به حضور حضرت رفته و از ایشان دستور بنای ساخت مسجد را دریافت نموده است. سپس حضرت از وی خواسته گوسفندی را با مشخصات تعیین شده از جعفر کاشانی بخرد و در شب چهارشنبه ذبحش کند و آن را روز چهارشنبه پخش کند. (بحارالانوار، ج53، ص232).


به همین خاطر با توجه به این ماجرا این شب ارزشمند به شمار می رود و یاران حضرت اغلب در این روز گرد هم می آیند و با نیت ذبح نفس اماره خود حاجات خود را از آن بزرگوار می طلبند.


جایگاه دعای توسل در کتاب های مذهبی


علامه مجلسی دعای توسل را در بحارالانوار بیان کرده است. هم چنین در باب این دعا می گوید که محمد بن بابویه از ائمه روایت کرده که دعای توسل را هیچ امری نخواندم ، مگر این که اثر اجابت آن را فوری دریافت نمودم.

دیدگاه کاربران