طبق نتایج واحد بررسی در مدت محدود یک هفتهای، کیفیت فیزیکی و مقاومت بدنهی آیفون 10 اس و آیفون 10 اس مکس نسبت به نسل قبل بهبود یافته است. دلیل این موضوع، استفاده از استیل ضد زنگ و شیشهی بادوامتر نسبت به نمونههای پیشین است. سرعت قفلگشایی فیس آیدی آیفونهای سری 10 اس هم نسبت به آیفون 10 سال قبل افزایش یافته است اما میزان افزایش بسیار اندک بوده است. به علاوه، سیستم عامل iOS 12 هم در صورت تمایل کاربر، امکان تعریف یک چهرهی ثانویه را به دارندگان گوشی آیفون میدهد.
نظر نیل پاتل دربارهی دوربین اصلی دوگانهی آیفون 10 اس و آیفون 10 اس مکس جالب توجه است. وی معتقد است که دوربین پرچمداران جدید اپل نسبت به آیفون 10 سال گذشته، به میزان قابل توجهی بهبود یافته است؛ به گونهای که، پس از استفاده از دوربین آیفون 10 اس، در عمل استفاده از دوربین آیفون 10 وحشتناک به نظر میرسد. با این حال، به ادعای نویسندهی ورج، برترین دوربین موجود در بازار گوشیهای هوشمند متعلق به گوشی پیکسل 2 گوگل است. دوربین گوشی پیکسل 2 گوگل اکنون یک استاندارد محسوب میشود. نیل پاتل، دوربین آیفون 10 اس را به دوربین گوشی گلکسی S9 سامسونگ ترجیح میدهد اما به نظر او در رویارویی با دوربین پیکسل 2 گوگل کم میآورد. دوربین 7 مگاپیکسلی فیستایم و دوربین تله فوتو پشتی آیفون 10 اس، به طور کامل مشابه با دوربین آیفون 10 است؛ اما دوربین عریض که در بیشتر موارد مورد استفاده قرار میگیرد، ارتقاء پیدا کرده است.
بزرگتر شدن اندازهی فیزیکی هر یک از 12 میلیون پیکسل موجود در حسگر دوربین از 1.22 میکرومتر به 1.4 میکرومتر باعث دریافت نور بیشتر از قبل و در نتیجه افزایش کیفیت تصویر نهایی با نویز کمتر خواهد شد. همچنین عمق پیکسلها از 3.1 میکرومتر به 3.5 میکرومتر تغییر کرده تا کیفیت فراتر از انتظار را در اختیار کاربر قرار دهد. پیکسلهای مختص به فوکوس هم که اپل آن را سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز مینامد، دو برابر شده است.
بسایت وایرد به طور کلی آیفون اپل را شئ بیجانی میداند که به خاطر دارا بودن طراحی زیبا، مقبول و مجلل آن، موجب ایجاد ارتباط احساسی عمیقی میان کاربر و گوشی میشود. لورن گود، نویسندهی مقالهی بررسی آیفون 10 اس وایرد، دو پرچمدار هوشمند جدید اپل را گوشیهای هوشمندی با طراحی سال قبل و قطعات داخلی جدید خطاب میکند. به اعتقاد وی یکی از جالب توجهترین ویژگیهای پرچمداران جدید اپل، به کارگیری تراشهی نوین 7 نانومتری برای اولین بار در یک گوشی هوشمند است. تراشهی A12 بایونیک، قفلگشایی سریعتر فیسآیدی، تصاویر بهتر و هوش مصنوعی پیشرفتهتر را به ارمغان میآورد. به گفتهی نویسنده، کاربران با پرداخت هزینهی 1000 دلاری، قادر به صرفهجویی در زمان خواهند بود و میتوانند همانند یک دوربین و رایانهی پیشرفته، پس از ثبت عکس، آن را به واسطهی نرمافزار سادهی گوشی تصحیح و تنظیم کنند.