برخورد پلیس با استفاده کنندگان غیرمجاز از ارز دولتی

اخبار تماشایی
منتشر شده در 06 تیر 1397

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از برخورد با شرکت‌هایی که اقدام به دریافت ارز 4200 تومانی کرده اما محصولاتی را با قیمت بیشتر عرضه کرده یا احتکار کرده‌اند، خبر داد.


حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات نیز در این برنامه گفت:: شرکت‌های وارد کننده موبایل باید تخصص‌های لازم را در این زمینه داشته باشند.


وی گفت: از دوشنبه رسیدگی به وضع بازار موبایل آغاز شده است و مردم از طریق سامانه ریجستری گوشی تلفن همراه می‌توانند از ارزی که برای واردات گوشی همراهشان اختصاص یافته باخبر شوند.


فلاح جوشقانی افزود: مردم با شماره گیری ستاره 7777 مربع می‌توانند همه مشخصات گوشی خود از جمله اصالت، وارد کننده و ارز اختصاص یافته با آن را بدانند.


سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این برنامه گفت:: این سازمان با تشکیل کمیسیونی شامل نمایندگان دستگاه‌های مسئول از دو روز پیش فعالیت خود را برای رسیدگی به بازار ارائه محصولات وارداتی از جمله موبایل آغاز کرده است.


وی افزود: میزان واردات کالا‌ها را از گمرک، بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در جهت شفاف سازی واردات با ارز دولتی استعلام کرده ایم.


رایگانی گفت: شرکتی 22 میلیون یورو ارز دولتی برای واردات موبایل دریافت کرده بود، اما از این رقم فقط 13 میلیون یورو گوشی تلفن همراه وارد و 9 میلیون یورو آن بلاتکلیف است.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: این شرکت همه گوشی‌های تلفن همراه را به یک نفر فروخته است.


وی گفت: فقط شرکت‌هایی در استان‌های گیلان، خراسان رضوی، فارس و قم مجوز واردات گوشی تلفن همراه را دارند و در این زمینه بر آن‌ها نظارت می‌شود.


رایگانی با بیان اینکه تعداد شرکت‌های واردکننده گوشی همراه از 40 به 22 شرکت کاهش یافته است افزود: پنجشنه و جمعه مدارک همه شرکت‌هایی که با ارز دولتی موبایل وارد می‌کنند بررسی می‌شود.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: به شکایات مردم درباره گوشی‌های تلفن همراه با ارز دولتی وارد می‌شود حداکثر در یک هفته رسیدگی و حکم آن صادر می‌شود.

دیدگاه کاربران