## مراحل نصب داکت اسپلیت
قبل از نصب داکت اسپلیت باید دستگاه را بررسی کرد و از مقدار ظرفیت دستگاه و ابعاد دستگاه اطمینان حاصل کرد
پس از آن و آماده کردن شرایط نصب مراحل نصب به صورت زیر می باشد.
- جانمایی هواساز یا یونیت داخلی دستگاه داکت اسپیلت در سقف کاذب : محل قرارگیری هواساز دارای اصول و شرایط خاصی است که در هنگام نصب باید رعایت شود مثلا نصب هواساز در اتاق خواب نشیمن سرویس بهداشتی و حمام غیر اصولی است و بهتر است در سقف کاذب ورودی قرار گیرد. برای جانمایی هواساز در سقف کاذب باید به وجود فضای مناسب و کافی در اطراف آن برای تعمیر و سرویس و همچنین به ابعاد دریچه بازدید توجه کرد.
- جانمایی کندانسور یا یونیت حارجی دستگاه : کندانسور از اجزای مهم داکت اسپلیت است و باید در محل مناسب و با رعایت اصول و قوانین تصب گردد. همچنین برای نصب چند کندانسور در کنار هم نیز باید بیشتر به این موضوع توجه کرد چرا که نصب نادرست کندانسور کاهش طول عمر کمپرسور و یا سوختن آن را موجب می شود.
- نصب لوله مسی بین یونیت خارجی و داخلی : نصب لوله مسی باید متناسب با نوع دستگاه و میزان ارتفاع و طول مجاز آن صورت گیرد.
- نصب و اجرای کانال ها : از مهمترین عواملی که باعث عملکرد نامطلوب دستگاه داکت اسپلیت می شود کانال کشی غیر اصولی است. نکته کلیدی در نظر گرفتن ابعاد مناسب کانال ها مسیر کانال کشی محل قرارگیری و ابعاد دریچه مکش و دهش و نقشه درست کانال است که عدم رعایت آن به شدت بر عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد. مناسب ترین محل برای قرارگیری دریچه مکش 70 تا 100 سانتی متر می باشد.
- نصب کامل هواساز و کندانسور
ابتدا انتخاب درست نوع دستگاه و ظرفیت مناسب آن و سپس اجرا و نصب صحیح آن. تعیین نوع دستگاه و ظرفیت آن باید با مشورت با افراد متخصص نوع کاربری متراژ تعداد طبقات ساختمان و… انجام شود و نصب درست آن باید توسط افراد ماهر و حرفه ای و متناسب با مشخصات فنی داکت اسپیلت انجام گردد. برای این منظور شما می توانید با گروه مشاورین مایسا از طریق شماره تلفن 86086904-021 تماس حاصل فرمایید.