طرح تولید اسانس های مختلف

دستگاه های کارآفرینی و کسب و کار- ای جی

طرح تولید اسانس های مختلف


🌟در ایران بیش از 7000 گونه گیاه دارویی وجود دارد که زاییده وجود 11 اقلیم از 13 اقلیم جهانی در کشورمان است اما این استعداد طبیعی تاکنون به درستی مورد استفاده قرار نگرفته چون صنایع تبدیلی و تکمیلی به ویژه صنایع اسانس‌گیری در کشور ما آن طور که باید رشد نکرده است.


این در حالی است که در دنیای پیشرفته امروز اسانس‌ها منبع درآمد باارزشی هستند که اگر قرار باشد ما هم در این عرصه رقابتی قرار بگیریم باید از روش‌های سنتی اسانس‌گیری که قابلیت رقابت را از محصولات ما در بازارهای جهانی می‌گیرد دست برداریم و به سمت فناوری‌های جدید برویم.


🔶اسانس یعنی درآمد


کشورهای جهان سوم بیشتر مواد خام می‌فروشند چون توان تولید مواد با ارزش از مواد خام را ندارند این مشکل کشور ما هم هست.


با استخراج اسانس از گیاهان ارزش افزوده خوبی به دست می‌آید چون سود حاصل از فروش اسانس گیاهان ده‌ها برابر بیشتر از فروش محصول خام است.


⚡این در حالی است که اسانس‌ها خیلی بهتر از مواد خام نگهداری می‌شوند. نگهداری مواد گیاهی خشک معمولا کار دشواری است که به انبارهای وسیع و کنترل دائمی دما و رطوبت نیاز دارد.


💎اسانس‌های گیاهی کاربردهای زیادی در دنیای امروز دارد این اسانس‌ها به عنوان ماده نگهدارنده طعم‌دهنده و عطردهنده طبیعی در صنایع غذایی ماده معطر در صنایع تولید مواد آرایشی و بهداشتی و پیش ماده مورد نیاز بسیاری از صنایع شیمیایی مثل حشره‌کش‌ها به کار می‌روند ضمن این‌که از آنها در تهیه انواع داروهای پزشکی و دانش آروماتراپی (عطر درمانی) نیز استفاده می‌شود.


❇اسانس های صنایع غذایی و دارویی


❇اسانس های صنایع بهداشتی و پاک کننده


❇اسانس های صنایع آرایشی عطر و ادکلن


☀اسانس ها ترکیبات معطری هستند که در اندام های مختلاف گیاهان یافت میشوند. در واقع اسانس ها مخلوطی از مواد مختلاف با ترکیبات شیمیایی بسیار متفاوت از یکدیگر بوده و دارای بوی بسیار قوی می باشند. اسانس ها در مجاورت هوا تبخیر می شوند و به همین دلیل به آنها روغن های فرار روغن های استری و یا اسانس های روغنی می گویند. از نظر شیمیایی این مواد اغلب هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند. برخی از آنها حاوی یک ماده خالص هستند مانند روغن کاج که حاوی ماده خالص متیل سالیسیلات است و در ساخت پماد های مسکن استفاده می شود ولی برخی مخلوط چند ماده هستند که به آنها الئورزین یا بالزام می گویند.


✳اسانس ها محلول در الکل دی سولفید کربنتترا کلرور کربن کلروفرم اترهای نفتی و روغن های چرب هستند. آنها اغلب در آب نامحلول هستند


🔆🔅شرکت ای جی دارای دستگاه های اسانس گیری با ظرفیت های مختلفی میباشد


برای اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید


02146093083


02146093084


02146093085


02146093086

دیدگاه کاربران