استقبال دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا برای همکاری علمی و آموزشی براساس تئوری MFT پروفسور ملک زاده

sedayevatan
منتشر شده در 03 آذر 1399

استقبال دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا برای همکاری علمی و آموزشی براساس تئوری MFT پروفسور ملک زاده 


پروفسور دونالد هاوکینر استاد تمام دانشگاه جرج واشنگتن ضمن تبریک بخاطر این موفقیت و قرائت پیام رسمی دانشگاه آمادگی کامل دانشگاه جرج واشنگتن را برای همکاری آموزشی و پژوهشی با سازمان بین المللی سیتی وان اعلام کرد.


نایب رییس اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی (UNWTO )گفت: اعضای وابسته و وزرای گردشگری عضو UNWTO در جستجوی راهکارها و ابتکارات نوآورانه در صنعت گردشگری هستند که بتواند تبعات منفی همه گیری کرونا را برطرف و تجدیدحیات این صنعت را تضمین نماید. بدون شک تئوری MFT می تواند یکی از این ابتکارات باشد. 


وی گفت: گسترش کرونا در سراسر جهان این نکته را به اثبات رساند که روشهای سنتی مدیریت گردشگری نیاز به بازنگری و سازگاری با واقعیتهای جدید دارد. بر اساس تئوریMFT توجه به جنبه های انسانی و معنوی باید در دستور کار صنعت گردشگری قرار گیرد.


ایشان در بخش پایانی پیام خود بر این نکته تاکید کرد که لازم است نیازهای گردشگران با خدمات و محصولاتی که دریافت می کنند سازگار باشد تا آرامش روح و روان را به ارمغان آورد و یک تجربه معنی دار خلق و به بالارفتن کیفیت زندگی کمک نماید. این موارد جزو اهداف جهانی هستند که آینده ای پایدار جامع و انعطاف پذیر را برای گردشگری رقم خواهد زد.


مراسم رسمی بین المللی تجلیل از مقام علمی "پروفسورمحمدشریف ملک زاده" 


با حضور رییس اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه های جهان و اعضای بلند پایه سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد و دانشگاه های مطرح جهان از جمله دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا کیوتو ژاپن دانشگاه سیاس چین دانشگاه هولوا اسپانیا و دانشگاه های بزرگ جهان و جمعی از دانشمندان که توسط اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه های جهان (IAUP)در مجموعه آوای خلیج فارس جزیره کیش برگزار شد.


 در این مراسم متن بیانیه رسمی رییس اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه های جهان(IAUP) و اعضای بلند پایه سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد(UNWTO) و دانشگاه های مطرح جهان در تایید نظریه جهانیMFT و تقدیر جایگاه علمی پروفسور محمدشریف ملک زاده قرائت شد.


غلام عباس برزگر اولین میلیاردر روستایی و کارآفرین نمونه کشور و زهرا برزگر جوان ترین راهنمای گردشگری کشور مهمان حضوری این مراسم بودند. عباس برزگر درباره مسیر موفقیتش گفت:راه موفقیت را از دکتر ملک زاده آموختم. او به من میدان داد و با حذف بروکراسی اداری عرصه را برای فعالیتی که داشتم آسان نمود. روستای بوانات هم اکنون پذیرای جهانگردانی از اقصی نقاط دنیاست و توانسته عنوان چهارمین نقطه شگفت انگیز ایران بدست آورد.


در پایان این مراسم شال عیاری که نمادی ارزشمند و جایگاه ویژه ای نزد مردم سیستان و بلوچستان دارد به پاس تلاش های "پروفسور محمدشریف ملک زاده" در اعتلای فرهنگ و نام ایران زمین توسط جمعی از هنرمندان این استان به ایشان اهدا شد.

دیدگاه کاربران