11 درمان خانگی سوزش ادرار

مهرگان
منتشر شده در 14 مرداد 1397

مایعات و آب زیاد بنوشید. بیشتر شدن ادرار مساوی است با کمتر شدن عفونت و درد.


ویتامین ث زیاد مصرف کنید. مدام آب پرتقال و آب لیمو و انواع نوشیدنی‌های سرشار از ویتامین ث بنوشید که ویتامین ث دشمن عفونت مجاری ادراری است.


ذغال اخته بخورید. در منابع طب سنتی خودن ذغال اخته را یکی از روش‌های کارساز برای درمان عفونت ادراری معرفی کرده‌اند. البته اگر داروهای رقیق کننده خون می‌خورید در مصرف ذغال اخته زیاده‌روی نکنید.


بعضی از خوراکی‌ها مدر است و با افزایش ادرار باعث بهبود بیماری می‌شود: اسفناج، چغندر، مارچوبه، خیار، کرفس، بامیه نارس، تره، خرفه، شنبلیله و …


استفاده از آنتی بیوتیک‌های طبیعی نیز می‌تواند کارساز باشد: سیر، زنجبیل، جعفری و … می‌توانید از دمنوش بابونه یا پولک یا پنیرک نیز که آنتی بیوتیک‌های طبیعی هستند برای درمان عفونت استفاده کنید.


خوردن تخم شربتی خیس خورده و لعاب دار یا همان تخم ریحان هم برای ناراحتی‌های مجاری ادراری توصیه می‌شود.


و اما چند نسخه طب سنتی برای درمان عفونت ادراری:


کاسنی: برای درمان عفونت ادراری 2 تا 4 گرم ریشه کاسنی را دم کنید و در روز به نوبت و با فاصله‌های معین بنوشید.


سرکه سیب: طب سنتی به زنان و دخترانی که دچار عفونت‌های ادراری هستند توصیه می‌کند که ناحیه تناسلی را با سرکه سیب اصلی شستشو دهند. همین طور خوردن سرکه سیب اصل برای بهبود عملکرد سیستم ادراری بسیار مفید است.


گزنه: به طور کلی ادرار آور است و در صورت وجود خون در ادرار آن را برطرف می‌کند و برای کلیه ها مفید است. برای درمان عفونت مثانه و سنگ مثانه باید برگ گزنه را با ریشه شیرین بیان دم بکنید و نوش جان. اگر می‌خواهید دم نوش گزنه را تهیه کنید باید40 گرم برگ گزنه را در یک لیتر آب جوش ریخته بگذارید 10 دقیقه‌ای دم بکشد و روزی 3 فنجان نوش جان کنید.


عسل و دارچین: 2 قاشق غذا خوری عسل و یک قاشق غذاخوری دارچین را در یک لیوان آب گرم حل کنید و نوش جان. این روش باعث ضد عفونی کردن مثانه می‌شود.


پیاز و عسل: جوشانده 150 گرم پیاز یا موسیر در یک لیتر آب عسل مدر است و باعث افزایش ادرار و بهبود هر چه زودتر بیماری می‌شود.


توجه داشته باشید که در صورت بی‌توجهی به درمان هر چه زودتر عفونت ادراری، این بیماری ممکن است باعث آسیب‌دیدگی دائمی در کلیه‌ها مخصوصا در کودکان شود و از آنجایی که تشخیص عفونت ادراری در کودکان سخت‌تر است مادرها باید خیلی بیشتر حواسشان جمع بچه‌ها باشد تا در صورت دیدن کوچکترین علامتی به پزشک مراجعه کنند یا از راهکارهای طبیعی استفاده کنند.

دیدگاه کاربران