بررسی فسادهای سینمایی در نشست سینماگران با رئیس دستگاه قضا

اخبار تماشایی
منتشر شده در 12 اردیبهشت 1400

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در بیست و ششمین نشست نخبگانی ویژه ماه ‎های رمضان که در دوره تحول برگزار شده است در پاسخ به درخواست‌های تعدادی از سینماگران با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی میزبان جمعی از تهیه کنندگان و کارگردانان سینما بود تا با آن‌ها درباره نقش سینما در کاهش آسیب ‎های اجتماعی و مبارزه با مفاسد اقتصادی هم اندیشی کند. تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان عالی قوه قضائیه مبنی بر ضرورت توجه قوه قضائیه در دوره تحول به پیوست هنری اقدامات خود از جمله دلایل برگزاری این نشست بود.


حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی اجرای عدالت را انگیزه امام و رهبری و همه صلحا و مجاهدان راه خدا و از مهم‌ترین اقتضائات برقراری نظام اسلامی عنوان و اظهار کرد: اکنون که گام دوم انقلاب آغاز شده باید عقب ماندگی‌های اجرای عدالت و احساس عدالت در جامعه را جبران کنیم و همه بخش‌ها باید در این زمینه نقش آفرین باشند.


رئیس قوه قضاییه در بخشی از سخنانش با ضروری خواندن پیوست فرهنگی و هنری برای تصمیمات و آرای قضایی گفت: در دوره تحول سازوکار‌هایی برای تقویت ارتباط با نخبگان و تبیین فلسفه و دلایل صدور برخی احکام طراحی کردیم تا مردم در جریان مسائل قرار گیرند.


حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی با اشاره به تاکید خود بر ارتباط نخبگانی در نخستین دیداری که پس از تصدی مسئولیت دستگاه قضا با مسئولان قضایی داشته است افزود: ما با افکار عمومی مواجه هستیم و اقناع افکارعمومی مهم است و نمی‌توانیم بگوییم قاضی ما حکم صادر کرده و به وظیفه خودمان عمل کردیم و کارمان تمام شده است.


رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش از هنر به عنوان یک موهبت الهی یاد کرد و گفت: هنر ابزار حفظ هویت و تمدن ایرانی و اسلامی و ایجاد امید در جامعه است و هنرمندان نقش مهمی در ارتقای وضعیت موجود به وضعیت مطلوب دارند.


حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی افزود: نگاه غربی به جوامع نگاه سودجویانه و منفعت طلبانه و سلطه جویانه است و هنر را هم در همین مسیر به کار می‌گیرد اما در نظام اسلامی از هنر برای تحقق اهداف و آرمان‌های عالیه استفاده می‌شود.


رئیس قوه قضاییه نقش هنرمندان را در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار مهم دانست و گفت: پدیده‌های مذمومی مانند طلاق و اعتیاد باید طوری در جامعه نشان داده شوند که یک نفرت عمومی نسبت به آن‌ها به وجود بیاید و از آن طرف ازدواج و جامعه سالم باید مورد تاکید قرار گیرد.

دیدگاه کاربران