آلینو آرکانوم، ابرخودروی بلغارستان معرفی شد!

دنیای فناوری
منتشر شده در 18 تیر 1397

برای دیدن دیگر ویدئو های ارسالی اینجا کلیک کنید


آلینو آرکانوم، ابرخودروی تمام برقی یک شرکت بلغارستانی است که 24 موتور برقی، 5221 اسب بخار قدرت و 8880 نیوتن‌متر گشتاور دارد. 


مدتی است که خبری از برندهای خودروساز مشهور جهان یا شرکت‌های کاملاً ناآشنا و ارائه‌ی یک ابرخودرویا سوپراسپرت منحصربه‌فرد نیست، اما به‌نظر می‌رسد که یکی از عجیب‌ترین ابرخودروهای آینده در یکی از کشورهای بالکان تولید خواهد شد. شرکت بلغارستانی آلینو (Alieno) که در سال 2015 بنیان‌گذاری شد، برای اولین محصول خود یک ابرخودروی باورنکردنی انتخاب کرده است. مقامات این شرکت تازه تأسیس که نام برند خود را از واژه‌ی ایتالیایی Alieno به‌معنی بیگانه (Alien) الهام گرفته‌اند، باهدف تولید یک ابرخودروی تمام برقی با قدرت بیش از 5000 اسب بخار مسیری جاه‌طلبانه مانند شرکت اماراتی دویل (Devel) در پیش گرفته‌اند که پایان آن مشخص نیست.



بر اساس گفته‌های مقامات این شرکت بلغاری، ابرخودروی تمام برقی موسوم به آرکانوم (Arcanum) در چهار مدل مختلف با قوای فنی متفاوت ساخته خواهد شد. آرکانوم در مدل پایه (RP2) با قدرت 2610 اسب بخار و گشتاور 4440 نیوتن‌متر همراه است؛ مدل‌ بعدی (RP3) با 3482 اسب بخار قدرت و 5920 نیوتن‌متر گشتاور و مدل سوم (RP4) با 4351 اسب بخار قدرت و 7400 نیوتن‌متر گشتاور تولید خواهد شد. بر اساس ادعای مدیران ارشد این شرکت، آلینو آرکانوم در مدل (RP5) پرچمدار با 5221 اسب بخار قدرت و 8880 نیوتن‌متر گشتاور همراه است. کد RP در مدل‌های مختلف، به‌معنی قدرت خالص (Raw Power) است. همانطور که اشاره شد، آرکانوم از قوای فنی برقی استفاده می‌کند. در قدرتمندترین مدل، در هر چرخ آرکانوم 6 موتور برقی مستقل کار گذاشته شده است تا با مجموع 24 موتور برقی، این ابرخودروی «فضایی» به نهایت سرعت 488 کیلومتر بر ساعت برسد. پک باتری لیتیوم پلیمر (LiPo) در کنار چند ابرخازن در مدل‌های مختلف آرکانوم با ظرفیت 60 تا 180 کیلووات ساعت وجود دارد؛ در بزرگ‌ترین پک باتری، این ابرخودروی منحصربه‌فرد با یک‌بار شارژ تا 1020 کیلومتر مسافت را طی می‌کند.



آلینو آرکانوم در 3 تیپ متفاوت خیابانی (STR)، پیست (TRC) و مسابقه‌ای (RCE) تولید خواهد شد. تیم مهندسی آلینو حتی آماده‌ی ساخت مدلی ویژه برای شرکت در کلاس خودروهای LMP1 مسابقات 24 ساعته‌ی لمانزنیز هستند؛ البته در صورتی که ورود خودروهای تمام برقی به این مسابقات مجاز اعلام شود. هنوز هیچ اطلاعاتی از عملکرد فنی آلینو آرکانوم در تست‌های سرعت و درگ منتشر نشده است. یکی از عجیب‌ترین ویژگی‌هایی آرکانوم، سیستم تعلیق «روباتیک» آن است که در کنار طرح دو جناغی، آنتی‌ رول‌بارهای قابل تنظیم و مسابقه‌ای و کمک‌فنرهای با قابلیت تنظیم برقی در هر چرخ به‌صورت مستقل قرار دارد. سیستم ترمز آرکانوم ترکیبی از سیستم ترمز هیدرولیک، بازیابی انرژی و «روباتیک» بادی است. مهندسان آلینو توضیح بیشتری در مورد سیستم‌های روباتیک این هایپرکار عجیب نداده‌اند.



ایوان کایروف، مدیر ارشد فروش شرکت آلینو در جریان معرفی آرکانوم گفت:


اولین محصول تولیدی ما الیتو آرکانوم، بدون شک قدرتمندترین هایپرکار دنیا است. علاوه بر این، آرکانوم از فناوری قوای فنی برقی و روباتیک استفاده می‌کند که در برابر خودروی بنزینی با پیشرانه احتراقی در هر شرایطی سریع‌تر است. هر فردی که این خودرو را خریداری کند، توانایی کنترل نهایت شتاب آن را خواهد داشت. آرکانوم در تمام شرایط یکی از ایمن‌ترین خودروهای موجود است.


آلینو آرکانوم فقط به‌صورت پیش‌‌فروش تولید می‌شود؛ در حال حاضر ثبت سفارش این ابرخودروی برقی بلغاری در مدل پایه RP2 با قیمت 750 هزار یورو (حدود 878 هزار دلار) تا مدل پرچمدار RP5 با قیمت یک میلیون و 500 هزار یورو (حدود یک میلیون و 755 هزار دلار) انجام می‌شود. مقامات آلینو اعلام کرده‌اند که زمان تحویل هر خودرو، باتوجه به مدل درخواستی و آپشن‌های انتخاب شده توسط مشتری، از 18 تا 30 ماه متغیر است. در مورد طراحی آرکانوم صحبتی نشده است اما الگوبرداری آن‌ها از محصولات لامبورگینیمانند اونتادور و هوراکان مشهود است.

دیدگاه کاربران