پخش خودکار بعدی

فواید روغن نارگیل

سورن شیمی سورن شیمی
3


روغن نارگیل از نارگیل تولید شده با استفاده از کل نارگیل خشک (کاپا) حاصل می شود. روغن نارگیل RBD معمولا به عنوان بخشی از فرمولاسیون های مختلف پوستی و محصولاتی از قبیل صابون لوسیون مرطوب کننده ها کرم ها پماد ها و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود


کاربرد روغن نارگیل:


سلامت مرطوب کننده پخت . پز مراقبت از مو ماساژ مراقبت از پوستکاهش وزن و ...


SORENCHEM.COM

تاریخ انتشار 07 / 07 / 1398
دسته‌بندی علمی
نظرات کاربران
نظری برای نمایش وجود ندارد.