متغیرها در جاوا Java - قسمت 3

سیگنال
منتشر شده در 20 شهریور 1397

برای دیدن بیشتر ویدئو های زبان برنامه‌نویسی Java اینجا کلیک کنید


معرفی زبان برنامه‌نویسی Java


پیش از هرچیز توجه داشته باشیم که زبان Java را با زبان JavaScript اشتباه نگیریم؛ به‌طور کلی، زبان برنامه‌نویسی Java یک زبان چندمنظوره و شیٔ‌گرا است. زبان برنامه‌نویسی جاوا شبیه به زبان سی‌پلاس‌پلاس است اما شیٔ‌گرایی در آن ساده‌تر شده است و از قابلیت‌های سطح پایین کمتری پشتیبانی می‌کند.


یکی از قابلیت‌های زبان برنامه‌نویسی Java این است که مدیریت حافظه را به‌صورت خودکار انجام می‌دهد؛ علاوه‌بر این، شعار جالبی که دولوپرهای جاوا دارند این است که «یک بار بنویس و همه‌جا اجراش کن». زبان برنامه‌نویسی جاوا به‌عنوان یکی از زبان‌های اصلی توسعهٔ اپلیکیشن برای سیستم‌عامل محبوب و اپن‌سورس اندروید محسوب می‌گردد لذا اگر تمایل دارید وارد باز کار طراحی اپ اندروید شوید، نیاز است تا زبان Java را فرا بگیرید.


معرفی دورهٔ آموزش زبان برنامه‌نویسی Java


دورهٔ آموزش زبان برنامه‌نویسی Java که پیش از این در سایت نردبان منتشر می‌شد، دربرگیرنده مفاهیم پایه‌ای و اساسی این زبان برنامه‌نویسی است که از تاریخچهٔ این زبان شروع شده و تا مفاهیم نسبتاً پیچیده این زبان برنامه‌نویسی همچون Threadها، Concurrency و … ادامه می‌یابد. یکی از مزایای دورهٔ آموزش زبان Java در سکان که به‌صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران و علاقمندان به این زبان برنامه‌نویسی قدرتمند قرار می‌گیرد این است که این دوره پروژه‌‌محور بوده و مؤلف دوره تمام تلاش خود را به‌کار بسته تا فرض را بر این بگذارد که دانشجویان این دورهٔ آموزشی هیچ‌گونه پیش‌زمینه‌ای در حوزهٔ کدنویسی ندارند.


خالق زبان‌برنامه‌نویسی Java


زبان برنامه نویسی جاوا توسط جیمز گاسلینگ در شرکت سان مایکروسیستمز که بعدها توسط شرکت بزرگ اوراکل خریداری شد طراحی گردید و در سال 1995 اولین نسخهٔ آن منتشر شد؛ آقای گاسلینگ که نام واقعی وی James Arthur Gosling است در 19 ماه می سال 1955 در کشور کانادا به دنیا آمد و درحال‌حاضر به‌عنوان یکی از دانشمندان به‌نام علوم کامپیوتری دنیا محسوب می‌گردد و در مجامع برنامه‌نویسی دنیا از وی به‌عنوان «پدر زبان برنامه‌نویسی جاوا» یاد می‌شود. وی همچنین در سال 1977 از دانشگاه Calgary در رشته علوم کامیپوتری فارغ‌التحصیل شد و در سال 1983 هم مدرک Ph.D خود را در همین رشته از دانشگاه Carnegie Mellon دریافت کرد.

دیدگاه کاربران