با اشاره به اینکه در چند وقت گذشته زمزمههایی برای ارائه ارز حاصل از صادرات این کالا بیان شد، افزود: دولت برای تحقق این پیشنهاد کاری نکرده است درحالی که در این شرایط باید دولت راهکاری ارائه دهد بطور مثال مانع از صادرات این کالا شود.
وی با اشاره به افزایش 3 برابری قیمت پسته در این چند هفته گذشته گفت: پسته 55 هزار تومانی شب عید هم اکنون به 170 هزار تومان رسیده است درحالی که 30 درصد افزایش قیمت فعلی غیر واقعی و غیر منطقی است.
نائب رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار با بیان اینکه خشکسالی و سرما دلیل کاهش 80 درصدی حجم تولید شده است، افزود: قیمت دلار و صادراتی بودن این محصولات نیز عامل دیگر گرانی هاست.
حسینی با بیان اینکه بخشی از نیاز بازار از طریق واردات تامین میشود، گفت: این روند قیمت محصول داخلی را نیز متعادل میکند، اما با افزایش نرخ ارز تولید کنندگان داخلی نیز تمایلی به ارزان فروختن محصول خود نسبت به نوع وارداتی نیستند.
وی بازار را بدون نظارت مناسب دانست و افزود: از عراق، افغانستان و پاکستان در استانهای مرکز تولید دفاتری راه اندازی شده است که محصول را برروی زمین خریداری و آن را صادر میکنند.
نائب رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار گفت: این شرایط را فقط دولت می تواند تغییر دهد که ظاهر دولت نیز تمایلی به این اتفاق ندارد.