شاید پرکاربردترین تابع در اکسل و البته ساده ترین تابع در اکسل تابع IF باشد. معمولا افرادی که به دنبال یادگیری اکسل هستند در همان روزهای اول با تابع IF آشنا میشوند زیرا این تابع تقریبا در تمام کارهایی که در اکسل انجام می گیرد کاربرد دارد. skillpro نیز در گذشته مطالب زیاد و متنوعی را در زمینه نحوه استفاده از تابع If در اکسل ارائه کرده است.
به صورت خلاصه تابع If از سه پارامتر به نام های logical test value if true , value if false تشکیل شده است که پارامتر سوم آن نیز به صورت اختیاری است . با استفاده از این تابع یک شرط منطقی مورد ارزیابی قرار می گیرد و در صورت صحیح بودن شرط پارامتر دوم و در صورتی ناصحیح بودن پارامتر سوم برگردانده میشود.
در این مطلب همچنین نحوه استفاده از IF های تو در تو و نکات دیگری نیز در مورد تابع IF ارائه شده است. در چند قسمت آینده به صورت پیشرفته در مورد تابع IF و انواع مختلف این تابع در اکسل صحبت خواهیم کرد و خواهید دید که تابع IF در اکسل تا چه اندازه پر کاربرد است.
از ابتدای دوره فرمول نویسی پیشرفته تلاش کردیم مطالب را نه صرفا به صورت پیشرفته بلکه تاجایی که امکان دارد از مسائل مقدماتی شروع کنیم تا کسانی که با اکسل آشنایی کمتری دارند نیز در استفاده از مطالب این دوره به مشکل برنخورند. همانطور که مشاهده کرده اید تا به اینجا که قسمت 30ام فصل اول دوره فرمول نویسی پیشرفته است تلاش کرده ایم برخی مسائل پایه ای را ارئه کنیم و با شیب ملایمی مطالب پیشرفته تر ارائه شود و از طرفی تقریبا تمام مطالب در زمینه فرمول نویسی در اکسل در این دوره پوشش داده شود.
برای مشاهده قسمت قبل دوره فرمول نویسی پیشرفته در اکسل میتوانید مطلب ” استفاده از تابع Sum به صورت آرایه ای ” را مشاهده کنید.
دوره آموزش فرمول نویسی پیشرفته در اکسل