حسابداری صنعتی (2)
امروز در سایت تماشا به عنوان نمونه از صفحه فایل پاورپوینت و پی دی اف حسابداری صنعتی (2) فیلم گرفته ایم و برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید
حسابداری صنعتی (2)
https://daneshkadeha.com/product/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-2/
- مفاهیم حسابداری صنعتی
- مقدمه :
- حتما تاکنون بارهاو بارها با این واژه برخورد داشته اید . به راستی حسابداری بهای تمام شده چیست ؟ چرا مدیران مالی سازمانها همواره سعی دارند تا خود را به مرحله ای برسانند که بتوانند از این شاخه از فن حسابداری استفاده نمایند ؟ آیا این درست است که بعضی میگویند به واقع نمیتوان حسابداری بهای تمام شده را به صورت کامل در شرکتهای ایرانی پیاده سازی نمود ؟
- اینها سئوالاتی بودند که برای خود من نیز در زمان دانشجوئی وجود داشتند و حتی بعضی جزئیات هم اکنون هم برایم بی پاسخ مانده اند .
- اکثر کارشناسان مالی حسابداری صنعتی را آنچنان که باید نمی شناسند و در مراکز آموزشی نیز دروس مربوط به آن علاوه بر آنکه تنها به صورت تئوری ارائه میگردد آنقدر حجیم و ثقیل مینماید که اکثر دانشجویان تنها به منظور کسب امتیاز قبولی دروس مربوط به این واحد را فرا میگیرند بطوریکه پس از گذشت چندماه از مطالعه این دروس از جوابگوئی به ساده ترین مسائل حسابداری صنعتی نیز عاجزند.
- به راستی چرا ؟ آیا حسابداری بهای تمام شده واقعا اینقدر پیچیده و دور از
- ذهن است که هرکسی توانائی انجام آن را نداشته باشد و یا اینکه آنرا بیش
- از آنچه که هست سنگین حجیم و تخصصی نشان داده اند ؟
- اینها همه سئوالاتی است که هرکس ممکن است بنا به سلیقه دانش و هنر خود پاسخ متفاوتی به آن بدهد . ولی من امیدوارم شما خواننده گرامی بتوانید پس از مطالعه آنچه که سعی میشود در ادامه جهت معرفی این شاخه از فن حسابداری به صورت بسیار ساده بیان گردد پاسخی درخور برای سئوالات فوق که لااقل خودتان را راضی کند داشته باشید .
- منظور از حسابداری صنعتی چیست؟
- حسابداری صنعتی شاخه ای از هنر و فن حسابداری است که وظیفه جمع آوری اطلاعات مربوط به عوامل هزینه و محاسبه بهای تمام شده محصولات و خدمات را بر عهده داشته و با تجزیه و تحلیل و بررسی گزارشها و راههای تولید روشهای کاهش بهای تمام شده تولیدات و خدمات را ارائه می نماید .
- اهمیت حسابداری صنعتی :
- حسابداری صنعتی که گاهی اوقات به حسابداری مدیریت نیز مشهور است باید به عنوان یک بازوی قوی در اختیار مدیریت در ارتباط با برنامه ریزی و کنترل فعالیتها تلقی گردد. در حقیقت حسابداری صنعتی مدیر را با ابزار حسابداری مورد نیاز جهت برنامه ریزی کنترل و ارزیابی عملیاتی مجهز میکند .
- مدیریت با استفاده از حسابداری صنعتی بهای تمام شده تولیدات را محاسبه میکند و کنترل خود را برروی هزینه های مواد دستمزد و سایر هزینه های تولید اعمال میکند . مدیران اگر گزارشات دقیق و صحیحی از عوامل هزینه نداشته باشند در تصمیم گیری خود در راستای افزایش بهره وری و تولید یا دیگر تصمیم گیریهای اساسی خود با مشکل مواجه خواهند شد .