ابتدا در قسمتی از سر یک خط کاملا صاف باز می کنیم و چسب کراتین را روی دستگاه زده و مقداری به سر مو اضافه می زنیم و به قسمت انتخاب شده می چسبانیم. حجم موی انتخابی برای اکستنشن باید متناسب با حجم موهای شخص باشد و فاصله ی موهای اکستنشن شده از هم نیم سانت باشد.
برای ردیف دوم باید یک لایه از موها را ریخته و لایه ی زیری را انتخاب کنیم به صورتی که اکستنشن ما بین دو تکه قرار بگیرد مثل روش زیگزاک یا چیدن آجر.
نکته: توجه کنید که زمان اکستنشن، موهای اکستنشن شده در هاله های سر نباشد تا موقع جمع کردن موها لبه های اکستنشن شده مشخص نشود، همچنین برای اکستنشن موها باید از موهای صد در صد طبیعی استفاده شود که به موهای شخص آسیبی وارد نکند.
تفاوت دستگاه لیزری با دستگاه های قدیمی در تعیین درجه حرارت است, دستگاه های قدیمی با درجه حرارت یکنواخت در تمام مراحل باعث آسیب رساندن به موها می شوند اما درجه حرارت دستگاه لیزری قابل تعیین است.
چسب کراتین نیز آسیب کم تری به موها وارد می کند زیرا از ساختار خود مو می باشد و همچنین سریع خنک می شود و برای باز کردن تکه های اکستنشن میتوان از ریموور های مخصوص همین کار استفاده کرد. زمانی که بخواهید موها را ریمو کنید دور مو را طلق میپیچید و پنبه را آغشته به ریموور میکنیم وبه چسبمون میزنیم و با انبر باچسب بازی میکنیم تا شل شود چسب راکه بازکردیم همان قسمت مو را با شانه ریز شانه میکنیم تا چسب درآید.
اکستنشن مو با دستگاه لیزری خیلی محو بوده و میتوان در قسمت جلو سر هم از آن استفاده کرد. این روش ماندگارترین روش اکستنشن مو است.