این گجت پوشیدنی که پتنت اش از سوی آمازون به ثبت رسیده، در اصل یک عینک هوشمند است که کمپانی یاد شده به عنوان «کامپیوتر پوشیدنی» از آن نام برده است.
این کامپیوتر پوشیدنی در اصل به کاربران اجازه خواهد داد تا اطلاعات بیشتری را در خصوص محیط اطراف خود به دست آورند. در نتیجه می توان گفت با تکنولوژی «واقعیت افزوده» رو به رو هستیم.
برخی از تحلیلگران باور دارند که آمازون قصد ندارد اشتباهات گوگل را تکرار کرده، عینکش را به تولید انبوه رسانده و آن را در اختیار کاربران قرار دهد، بلکه صرفا می خواهد چنین محصولی را در انبارهای خود و برای ایجاد نظم بیشتر بکار گیرد.
با استفاده از عینک هوشمند آمازون، کارمندان انبارها می توانند اجناس مورد نظرشان را به سادگی بیشتری یافته، سرعت عمل را بالا برده و اشتباهات را نیز به حداقل برسانند.
با توجه به بکار گیری سنسورهای مختلف در عینک هوشمند آمازون، کارمندان این شرکت به راحتی می توانند مکان قرار گیری دقیق هر آیتم را یافته و اطلاعات تکمیلی در مورد انها را نیز به کمک همین عینک ها به دست آورند.
در حال حاضر، هنوز بازار گجت های پوشیدنی با استقبال چندانی از سوی کاربران مواجه نگشته و نتوانسته از رشد مناسبی نیز برخوردار گردد. باید دید در آینده، آمازون چه سرنوشتی را برای این پوشیدنی رقم خواهد زد و آیا مدیران این شرکت تصمیم می گیرند طرح عینک خود را فراتر از یک پتنت برده و آن را بسازند یا خیر.