Xiaomi Redmi Note 8 Pro review | Grote camera, kleine prijs | WANT

دادگر
منتشر شده در 16 آذر 1398

Ben je nieuw? Abonneer dan op ons kanaal voor meer epische content!


Topspecificaties voor een bodemprijs. Dat is waar de Redmi-lijn van Xiaomi om bekend staat. Die eigenschappen maakten de Xiaomi Redmi Note 7 tot een van de beste budgetsmartphones van het afgelopen jaar; inmiddels is het tijd voor een opvolger. Is de Xiaomi Redmi Note 8 Pro net zo goed als zijn voorganger? WANT zoekt het uit in deze review.


De Xiaomi Redmi Note 8 Pro mag dan wel een budgetsmartphone zijn; hij heeft toch een bijzondere primeur op zijn naam staan. Het is namelijk de eerste smartphone in Nederland met een 64-megapixelcamera. Ik kan je alvast vertellen dat dat niet zo spannend is als het klinkt, maar ook dat de Redmi Note 8 Pro voor zijn prijs erg goede foto's maakt. Daarover later meer.


Los van die camera zijn de specificaties van deze smartphone voor de €240 die hij kost ook erg goed. Hij heeft een moderne 2GHz-octacoreprocessor, 6GB werkgeheugen, een 6,5" full HD+ scherm en een 4500mAh-accu. Op papier is de Redmi Note 8 Pro eigenlijk een regelrechte topper voor zijn prijs. In de praktijk is zijn voorsprong minder duidelijk, maar komt hij nog steeds goed uit de verf. Daarover zie je alles in deze review.


Xiaomi Redmi Note 8 Pro review | Grote camera, kleine prijs | WANTWANT is hét Tech & Culture kanaal van de Benelux. Daarom vind je hier alles over telefoons, tech, films en series. Daarnaast vind je ook reviews, previews, lijstjes, koopwijzers en nog heel veer meer! Met onze eigen serie 'Het AliExperiment' zijn we ook op het gebied van AliExpress dé plek voor jou! Benieuwd wat we wekelijks allemaal te bieden hebben? Abonneer dan op het kanaal en mis helemaal niks!

دیدگاه کاربران