اصل مدعای نظریۀ جواز تعبد به جمیع ادیان و مذاهب الهی و غیر الهی

alhaydari
منتشر شده در 25 آذر 1397

آیت الله حیدری این نظریۀ خود را که - آن را یکی از مصادیق بارز کرسی های آزاداندیشی، تولید علم و حرف نو می توان قلمداد کرد - قبلاً در 22 جلسه به زبان عربی تبیین نموده بودند، به زبان فارسی مطرح می کنند.


لازم به ذکر است به جهت اهمیت فراوان این بحث، مبتنی بودن آن بر پاره ای از مبانی معرفت شناختی، و متفاوت و جدید بودنش، شایسته است مخاطبان محترم، این مباحث را با دقت و حوصلۀ بیشتری دنبال کنند و از شتابزدگی بپرهیزند تا ابعاد مسأله و استدلال های آن و نیز تفاوت آن با نظریات مشابه به خوبی روشن شود. فهم صحیح و عمیق نظریۀ جواز تعبد، در گرو تصور دقیق مبانی آن - به ویژه اصول و پیش فرض های معرفت شناختی صاحب نظریه - است.


دیگران هم آزادند این نظریه را به دور از جنجال و هیاهو و تخریب و پرداختن به بحث های حاشیه ای و ورود به حریم نیات قلبی و انگیزه های افراد، به نحو علمی، مستدل و محترمانه نقد و بررسی کنند تا در پرتو تضارب علمی آراء به شکل سالم و اخلاقی، در حوزه های علمیه، دانشگاه ها و محافل علمی، به طور نسبی و قابل قبول شاهد یک نوع پویایی، فضای جدید و چند صدایی باشیم.


آیت الله حیدری در ابتدای جلسۀ اول، لبّ و چکیدۀ مدّعای نظریۀ خود را به طور کوتاه بیان می کنند و در ادامه به ذکر یک مقدمۀ قرآنی درباره آن می پردازند تا به تدریج در جلسات بعدی ادلۀ عقلی و نقلی مدعای مذکور را تبیین کنند.


در صورت تمایل می توانید این ویدیو را در وب سایت رسمی آیت الله حیدری مشاهده کنید: http://alhaydari.com/fa/2018/12/7062

ما را در سایر شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

فیس بوک: https://www.facebook.com/alhaydarii.fa

اینستاگرام: https://instagram.com/alhaydarii.fa

آپارات: https://www.aparat.com/alhaydari

تلگرام: https://telegram.me/alhaydarii_fa

توییتر: https://twitter.com/alhaydarii.fa

دیدگاه کاربران