بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای یادگیری درسال 2018

سیگنال
منتشر شده در 02 خرداد 1397

بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای یادگیری درسال 2018


بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی لیستی برای هدف‌گذاری آینده است. برای برداشتن اولین گام در برنامه‌نویسی حرفه‌ای‌، باید بدانید که چه راه‌هایی برای رسیدن به مقصود دارید. انواع زبان‌های برنامه نویسی همین راه‌ها هستند. به یاد داشته باشید لزوماً بهترین راه‌ها٬ کوتاه‌ترین آن نیست. برای موفقیت در دنیای بزرگ برنامه‌نویسی باید ابتدا زبان‌ها، پتانسیل، حوزه کاربرد، امنیت، کارایی و کاربردی بودن آن‌ها را بشناسید. باید بدانید که هر زبان به چه‌کاری می‌آید و چه توانایی‌هایی دارد؟ از این طریق است که می‌توانید آینده و جایگاه آن زبان را در صنعت IT پیش‌بینی کنید؛ چراکه آینده آن زبان می‌تواند آینده شما باشد.


## چهار ستاره


زبان‌های برنامه‌نویسی شاخص‌هایی دارند که توانایی هرکدام از آن‌ها در این خصایص، جایگاه آن‌ها را در لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی تعیین می‌کند. این شاخص‌ها عبارت‌اند از:


  • سطح درآمد و حقوق برنامه‌نویس
  • گستره فرصت‌های شغلی و تقاضای کار
  • درصد رشد تقاضا و فرصت‌های شغلی در آینده
  • درصد یادگیری آسان و لذت‌بخش

###  راهنمای سفر در دنیای بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی


ما به سرزمین هر زبان سفر می‌کنیم تا اهداف اصلی از خلق آن را بشناسیم. قدرت‌ها و ضعف زبان‌های برنامه‌نویسی را بررسی می‌کنیم. ‌نگاهی به نمودارهای معتبر و مفید TIOBE و گزارش Octoverse گیت‌هاب می‌کنیم تا محبوبیت هر زبان در دنیای فناوری اطلاعات را بسنجیم. به نمودار جذاب حقوق و دستمزدهای سایت Indeed و StackOverflow مراجعه می‌کنیم و وضعیت درآمد زبان‌های برنامه‌نویسی را مقایسه می‌کنیم. با استفاده از ابزار Google Trends وضعیت تقاضای آن‌ها را طی بازه زمانی پنج سال گذشته بررسی می‌کنیم. قسمتی از شیوه کدنویسی زبان موردنظر را می‌بینیم تا باحال و هوای آن زبان، آشنا شویم.


در انتهای سفرمان به شما پیشنهاد می‌کنم، مطلب زبان‌های برنامه نویسی که آینده را تغییر خواهند داد نیز مطالعه کنید. زبان‌هایی که به سرعت بازار آینده برنامه‌نویسی را تسخیر می‌کنند و هدف گذاری برای یادگیری آنها یک سرمایه گذاری عاقلانه و پرسود است.


### سایت Indeed و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی


محور فعالیت سایت Indeed استخدام و کاریابی است. این سایت در سال 2014 وارد عرصه کاریابی اینترنتی شد و هم‌اکنون در 28 زبان و در بیش از 60 کشور مشغول به فعالیت است. تعداد بازدیدکنندگان از این سایت در ماه به 200 میلیون نفر می‌رسد و هرروز میلیون‌ها نفر در آن به جستجوی فرصت‌های شغلی و مطالعه روزمه افراد می‌پردازند.


### سایت StackOverflow و لیست بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی


StackOverflow برای ایرانیان عزیز و به‌صورت خاص برای جامعه برنامه‌نویسی آن آشنا است. به‌جرات می‌توان گفت این سایت یک دایه مهربان برای توسعه‌دهندگان مبتدی است. در آن بیش از میلیون‌ها سؤال در رشته‌های مختلف برنامه‌نویسی مطرح‌شده که توسط دیگر برنامه‌نویسان برای آن‌ها، راه‌حل‌هایی مناسب و آموزنده بیان‌شده است. این سایت در ماه پذیرای بیش از 50 میلیون کاربر است و شما باکمی مشغولیت در آن احساس غربت نخواهید کرد.


فعالیت در این سایت‌ها برای برنامه نویسان حرفه‌ای لزوماً و به‌صورت مستقیم، درآمدی ندارد؛ ولی درصد مشارکت برنامه‌نویسان و البته جواب‌های درست آن‌ها باعث خلق یک رزومه خودکار توسط سایت می‌شود. این رزومه‌ها و گزارش‌ها توسط جویندگان متخصصان برتر و کارآمد و محققان نیز، رصد می‌شود و موجب خلق فرصت‌های شغلی مناسبی خواهد شد. استک اورفلو نظرسنجی‌های معتبری درباره برنامه‌های کاربردی محبوب، عادت‌های کاری برنامه نویسان و غیره نیز ارائه می‌دهد.


در میان سه زبان اول طراحی صفحات فرانت اند (FrontEnd) جاوا اسکریپت یک پای ثابت است. اگر جی‌کوئری (jQuery) را رقیبی برای جاوا اسکریپت به‌حساب می‌آورید، باید بدانید، جی‌کوئری یک کتابخانه جاوا اسکریپتی است. فریمورک‌ها هم گویی صف‌کشیده‌اند تا با جاوا اسکریپت کار کنند. از Angular، React،Ember،Backbone گرفته تا دیگران که درراه‌اند. شما در فرانت‌ اند با جاوا اسکریپت هستید در بکند (Backend) نیز به لطف فریمورک Node.js به‌صورت در لحظه و از سمت سرور با جاوا اسکرپیت، جویای احوال کلاینت‌ها هستید.

دیدگاه کاربران