مدیرکل دامپزشکی استان تهران با اشاره به اینکه 16 کشتارگاه از 21 کشتارگاه مرغ استان تهران فعال است افزود: استان تهران پنج درصد مصرف روزانه مرغ خود را تولید میکند و بقیه مرغ مصرفی این استان از استانهای گلستان مازندران و گیلان تامین میشود.
وی افزود: مرغها پس از کشتار در کشتارگاهها به سامانههای عرضه عمده مانند سامانه بهمن پیروزی و حکیمیه تهران منتقل میشوند تا برای مصرف مردم استان در اختیار صنف مربوط قرار گیرد.
بابایی اضافه کرد: ناظران فنی و بهداشتی و دکتران دامپزشک در همه کشتارگاههای دام و طیور مستقر هستند و با توجه به وضع کنونی ناظران دولتی را هم از ادارات شهرستان فراخوان کردیم و در کشتارگاهها برای نظارت هر چه بیشتر مستقر هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: امیدواریم با هماهنگیهایی که سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور به ریاست رئیس جمهور برگزار شد میزان ورودی مرغ زنده به استان تهران در روزهای آینده افزایش یابد.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی و تقاضای بیش از حد معقول مردم برای خرید مرغ مقداری کمبود وجود دارد که با این هماهنگی ها در روزهای آتی این کمبود برطرف میشود.
سیدعلی بابایی اضافه کرد: در شرایط طبیعی روزانه در حد 400 تا 450 تن ورودی مرغ در سامانه بهمن داشتیم که کافی بود اما در یک ماه اخیر حتی روزانه تا 850 تن مرغ به این سامانه وارد کردیم ولی تقاضای غیر معمول مردم ناشی از ذهنیت کمبود مرغ باوچود تولید کافی مرغ در کشور به کمبودها دامن زده است.