خرید عسل

عسل فروشی مادر
منتشر شده در 26 آذر 1398

در سال 1989 با تلاش اداره ملی عسل آمریکا ماه سپتامبر به عنوان ماه ملی عسل این کشور اعلام شد. از این رو هر سال در این ماه وزارت کشاورزی آمریکا فهرستی از برترین تولیدکنندگان عسل جهان را معرفی می‌نماید.


_ محصولات متفاوتی در جهان از عسل یا ترکیب عسل تهیه می‌شوند. عسل در عرصه‌های متفاوتی همچون کاربردهای پزشکی پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت مورد استفاده واقع می‌شود. اعلام فهرست بزرگ‌ترین تولیدکنندگان عسل در پی ترغیب صنعت عسل‌داری در جهان بوده که برترین‌های اول این فهرست عبارتند از:


1- چین 


حتی قبل از کشف خواص درمانی عسل. این ماده به عنوان ماده‌ای برای التیام و بهبود بیماری در این کشور مورد استفاده واقع می‌شد. علاوه بر اینکه این کشور بزرگ‌ترین تولید کننده عسل در سال‌های گذشته بوده است تبدیل به بزرگ‌ترین صادرکننده عسل جهان هم شده است. سابق بر این رقبای اصلی آن مکزیک و آرژانتین بودند. میزان کل تولید عسل این کشور 305 هزار تن در سال است.


2- ایالات متحده آمریکا 


علیرغم خشکسالی در اکثر ایالت‌های آمریکا که بر محصول عسل هم تاثیر داشته است این کشور در جایگاه دوم این فهرست قرار دارد. منابع خوب تولید عسل در شمال شرق شرق میانی‌ جنوب شرق و جنوب غرب آمریکا یافت می‌شوند. میزان تولید عسل این کشور در سال 82 هزار تن است.


3- آرژانتین 


عسل یکی از عوامل تقویت کننده اقتصادی کشور آرژانتین است چرا که درآمد سالانه این کشور از صادرات عسل 100 میلیون دلار است. در حقیقت این کشور 80 درصد از عسل خود را صادر کره و در 20 درصد از صادرات جهانی عسل هم نقش دارد. 50 درصد از عسل این کشور به آلمان صادر می‌شود. کل حجم تولید عسل آرژانتین 80 هزار تن در سال است.


4- ترکیه 


این کشور در رده چهارم تولید عسل در جهان قرار دارد اما در زمینه تولید عسل صنوبر در رده اول جهان قرار دارد. در حقیقت 92 درصد از عسل صنوبر در ترکیه تولید شده و 8 درصد مابقی در یونان تولید می‌شود. میزان تولید عسل این کشور در سال 73.929 تن است.


5- اوکراین 


بر اساس گزارشات این کشور حدود تقریبی حجم تولید سالانه این کشور 50 تا 70 هزار تن است. منبع اصلی تولید عسل در این کشور که 50 درصد از کل تولید را در بردارد از گل آفتابگردان است و 10 درصد میزان عسل از گل اقاقیا و گندم سیاه تولید می‌شود. مابقی منابع مربوط به انواع گوناگون عسل تولید شده در مناطق متفاوت اوکراین است. میزان کل تولید عسل این کشور 60.502 تن بوده است.


6- مکزیک 


عسل بخشی از غذای اصلی مردم مکزیک را تشکیل می‌دهد. عسل شکوفه‌های پرتقال و عسل آووکادو از پرطرفدارترین عسل های مردم این کشور است. زنبورهای آفریقایی تولید کننده اصلی عسل در مکزیک هستند. عسل در مکزیک به رنگ‌های متفاوتی تولید می‌شود که به خاطر نوع شهد گل مورداستفاده توسط زنبور است. حجم کل تولید عسل این کشور 56.808 تن در سال است.


7- روسیه 


این کشور با تولید 53000 تن عسل در سال در رده هفتم قرار دارد. معمولا در این کشور از عسل در چای‌ نان و پن کیک استفاده می‌شود.


8- هند 


عسل بین سال‌های 2000 و 3000 قبل از میلاد در هند کشف شد. زنبورداری یکی از صنایع اصلی این کشور به شمار می‌آید. بر اساس گزارش این کشور میزان پیش‌بینی شده تولید عسل جنگلی در حدود 10 هزار تن در سال است. بر اساس رده‌بندی اخیر این کشور با تولید 52 هزار تن عسل در سال در جایگاه هشتم قرار می‌گیرد. این عسل به شرکت‌های داروسازی و سایر صنایع غذایی در هند صادر می‌شود.


9- اتیوپی 


با کل حجم تولید 39 هزار تن در سال در جایگاه نهم قرار دارد. بعلاوه اولین تولید کننده عسل در آفریقا و چهارمین تولید کننده موم عسل در جهان تلقی می‌شود. اکثر تولیدات این کشور به صورت شانه عسل و خود عسل است. واردکنندگان عسل این کشور شامل کشورهای اروپایی ژاپن و برخی از بخش‌های ایالات متحده هستند.


10- اسپانیا 


بر اساس ارزیابی اخیر کل حجم تولید عسل این کشور 37000 تن است. در این کشور انواع منابع غنی عسل نظیر عسل آووکادو شاه بلوط شکوفه پرتقال رزماری و آویشن یافت می‌شود. در حال حاضر در حدود 40 شرکت در اسپانیا وجود دارند که بیش از 20 تن عسل در اسپانیا تولید می‌کنند.

دیدگاه کاربران