برای دیدن دیگر ویدئو های ارسالی اینجا کلیک کنید
تستهای بنچمارکِ انجام شده روی نسخهی 2018 مکبوک پرو، از سرعت فوقالعاده بالای حافظهی SSD این دستگاه نسبت به محصولات همردهی خود حکایت میکند.
دو روز پیش، ثبت پیشسفارش برای مکبوک پرو 2018 بهطور رسمی آغاز شد و کاربران میتوانستند با سفارش این دستگاهها، از قدرت بالاترِ آنها نسبت به نسلهای پیشین بهرهمند شوند. در این میان، وبسایت لپتاپ مگ توانسته است تا به نسخهی 13 اینچی مکبوک پرو 2018 دست پیدا کند و با استفاده از تستهای بنچمارک، به سنجش توان سختافزاری و نرمافزاری آن بپردازد. حال نتایج این آزمایش، مدل 2018 مکبوک پرو را بهعنوان «سریعترین دستگاه در کلاس خود» معرفی میکند.
آزمونِ یادشده روی نسخهی 13 اینچی مکبوک پرو تاچبار صورت گرفته که در کنار حافظهی رم 16 گیگابایتی، پردازندهی گرافیکی اینتل Iris Plus 655 و حافظهی ذخیرهسازی SSDبا ظرفیت 512 گیگابایتی، از پردازندهی نسل هشتم Core i7 با فرکانس کاری 2.7 گیگاهرتز استفاده میکند و قیمتی 2٬499 دلاری دارد.
طبق ادعای اپل مکبوک پرو 2018 میتواند با سرعت 3.2 گیگابایتبرثانیه به خواندن فایلها بپردازد و با نرخ 2.2 گیگابایتبرثانیه، اقدام به نوشتن کند؛ از این حیث، وبسایت لپتاپ مگ دستگاههای جدید اپل را سریعترین نمونه در کلاس خود عنوان میکند. در آزمایشی که بهوسیلهی Black Magic Speed صورت گرفت، میانگین سرعت نوشتن 2٬682 مگابایتبرثانیه اعلام شد که با بالارفتنِ ظرفیت حافظه در نسخههای گرانتر، امکان دارد نتیجه از اعداد یادشده نیز فراتر رود.
در گزارش وبسایت لپتاپ مگ چنین آمده است:
هنگامی که سرعت انتقال یک فایل 4.9 گیگابایتی را دیدم، مجبور به افزایش دو برابری حجم فایلهای انتقالی شدم. مکبوک پرو 13 اینچی توانست این مقدار را تنها در 2 ثانیه انتقال دهد که برابر با نرخ 2٬519 مگابایتبرثانیه است؛ این سرعت دیوانهکننده بهنظر میرسد.
بنابراین ما تستبلک مجیک اسپید را هم برای macOS اجرا کردیم که نتیجهی آن نرخ 2٬682 مگابایتبرثانیه بهعنوان میانگینِ سرعتِ نوشتن بود؛ اما حقیقتِ ماجرا این است که سیستم فایل جدیدِ اپل که با نام APFS شناخته میشود، بهگونهای طراحی شده است تا بهواسطهی تکنولوژی Instant Cloning، سرعت انتقال فایلها را افزایش دهد.
در آزمون گیکبنچ 4 که برای پردازندهی این دستگاه صورت گرفت، مکبوک پرو 13 اینچ توانست با ثبت امتیاز 18٬055 در تست چندهستهای، دستگاههای همردهی خود از شرکتهای دل، اچپی، ایسوس و مایکروسافت را از میدان به در کند؛ این آمار برای نسخهی 15 اینچ مکبوک پرو که از 6 هسته بهره میبرد، به مراتب بالاتر خواهد بود.
در تستی که برای تبدیل ویدیو 4K به کیفیت 1080 گرفته شد، بازهم این دستگاه توانست با زمان 16 دقیقه و 57 ثانیه، رکوردی از خود ثبت کند و بالاتر از رایانههای رقیب قرار گیرد. با این وجود، آزمون Excel VLOOKUP مکبوک پرو را به زانو در آورد و محصول اپل در تطبیقدادنِ 65 هزار نام با آدرسهای متناظرشان پشتِ سر رقبای ویندوزی خود قرار گرفت؛ اما همچنان امتیاز بهتری را نسبت به سرفیسبوک 2 و هواوی میتبوک ایکس پرو به ثبت رساند.
تنها بخشی که مکبوکهای جدیدِ اپل با اختلافی فاحش پشتِ سرِ رقبای ویندوزی قرار گرفتند، حوزهی گرافیک و اجرای بازیهای ویدیویی بود. از آن جهت که نسخهای که در اختیار وبسایت لپتاپ مگ قرار داشته است، از پردازندهی گرافیکی مجتمع Iris Plus 655 با حافظهی 128 مگابایتی استفاده میکند، در بازی Dirt 3 نتوانست به نرخ فریمی بهتر از 38.8 فریم در ثانیه دست پیدا کند؛ در حالی که تمام دستگاههای همردهی ویندوزی عملکردی بهمراتب بهتر از خود بر جای گذاشتند.
در روزهای آتی و با دسترسی افرادِ بیشتر به آخرین ساختهی اپل در حوزهی لپتاپ، بیشک اطلاعات بیشتری دربارهی عملکرد این دستگاهها به بیرون راه خواهد یافت.
کسی قیمت اینو میدونه؟