واکنش وزیر بهداشت به خروج دانشجویان علوم پزشکی از ایران

اخبار تماشایی
منتشر شده در 10 شهریور 1397

حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت عصر امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه بین وزارت بهداشت و امور خارجه که در ساختمان مرکزی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این تفاهم نامه وزارت بهداشت و امور خارجه را متعهد می‌کند تا نهایت تلاش خود را برای معرفی حوزه پزشکی و سلامت ایران در سطح منطقه و بین‌الملل به کار گیرند تا فرصت‌های مختلف در انجام مأموریت‌های حوزه سلامت فراهم شود.


هاشمی تأکید کرد: تحریم مسئله جدیدی نیست، ملت و دانشمندان و بخش خصوصی به آن عادت کردند و نباید طوری برخورد کرد تا مردم دچار اضطراب شوند.


وی با اشاره به اینکه همه دنیا در آمریکا خلاصه نشده است و در قرن بیست و یکم تحریم قطعی وجود ندارد، افزود: دوستان زیادی در منطقه به ما کمک می‌کنند و به نظرم خداوند متعال بزرگترین حامی ما است و بالاتر از حضرت حق تعالی وجود ندارد.


وزیر بهداشت اضافه کرد: مردم ایران در همه مراحل از امتحان خود سربلند بیرون آمده‌اند و وزارت بهداشت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، تمهیدات لازم را برای دوران تحریم پیش‌بینی کرده‌ است.


هاشمی اظهار کرد: آمریکا مدعی است که حوزه دارو و تجهیزات پزشکی تحریم نمی شود اما در حقیقت و عمل اینطور نبوده است و برای شرکت‌های دارویی که با ما همکاری دارند مشکلات و محدودیت هایی ایجاد می‌کنند زیرا هدف آنها آسیب رساندن به مردم، کودکان و حتی گروه‌های حساس مانند سالمندان و بیماران است.


وی تأکید کرد: همه دنیا و به خصوص ملت ایران به روش‌های غیر انسانی آشنایی دیرینه دارند ولی باید بگویم که وعده خدا محقق شده و حق و حقانیت باقی می‌ماند و باطل از بین می‌رود.


وزیر بهداشت افزود: ما در حوزه علوم پزشکی دانشمندان زیادی داریم اما متأسفانه برخی مؤسسات دانشجویانی که در دانشگاه‌های غیر مجاز مشغول تحصیل بوده‌اند، پس از مدت کوتاهی به دانشگاه‌های کشورمان منتقل می‌کنند و به نوعی کنکور را دور می‌زنند.


هاشمی اضافه کرد: از ابتدای سال 2019 دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور مشغول تحصیل بودند تا پایان دوره‌ اجازه انتقال به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ندارند، البته برای افرادی که در دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت در حال تحصیل هستند به دلیل نوسات ارزی تسهیلاتی فراهم شده است در بر مبنای آن پس از گذراندن 36 واحد اجازه انتقالی به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داده می‌شود و این قانون تنها برای دو سال اعتبار دارد.

دیدگاه کاربران