عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران؛ در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا درخصوص تخلفات بازار ارز ، سکه و خودرو پرونده ای به دادستانی ارسال شده است؟ افزود: به لحاظ قانونی تعزیرات و دادستانی دو مرجع صالحه در مسئله ارز هستند و براساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دادستانی در جرائم سازمان یافته ورود می کند که پرونده های زیادی به ما ارجاع شده و به دادگاه رفته و تعدادی پرونده های خرد هم به تعزیرات ارسال شده است.
وی گفت: پرونده های قاچاق ارز از دادسرای جرائم پولی و بانکی به ما ارجاع شده است که برخی رقم قابل توجهی دارد و در یک پرونده که از سال 95 در جریان است برای 15 نفر کیفرخواست داده شده که به دادگاه رفته است.
وی گفت: در دو تا سه ما اخیر هم 60 پرونده در این خصوص به دادستانی ارسال شده است.
دادستان تهران گفت: ما در رسیدگی به این پرونده ها که بسیار تخصصی است نظر بانک مرکزی را هم می گیریم.
وی گفت: دادسرای جرائم پولی بانکی برای مقابله تهدیدات ناشی از قاچاق ارز، سکه و جعل اسکناس تشکیل شده است و براساس قانون مربوط به اخلال گران اقتصادی اگر افرادی با هدف مقابله با نظام و ضربه زدن به نظام اقدام کنند، حتی حکم اعدام هم برای آن ها مدنظر قرار می گیرد.
دادستان تهران گفت: مردم ما در مقابل سختی ها مقاومت می کنند و سیاست کشور حمایت از مردم ، مقابله با آمریکا و ایستادگی در مقابل ناامنی ها در حوزه های مختلف است.
جعفری دولت آبادی خطاب به خانواده دستگیرشدگان هم گفت: اینها بدانند که دستگیرشدگان تا محاکمه نشوند آزاد نخواهند شد و باید خانواده ها مراقب باشند که فرزندانشان در این گونه آشوب ها شرکت نکنند
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دستگیر شدگان به صورت سازمان یافته بودند و یا از جایی خط می گرفتند؟ افزود: ما تاکنون به سازمان یافته بودن این افراد هنوز دست پیدا نکرده ایم اما تحقیقات از آنها ادامه دارد.