بارگاه منوّر و معنوی امامزاده ولیّ در منطقهای قراردارد که در ادوار گذشته پرورش عالمان و فقیهان و محدثان سترگی بوده است که هر کدام به تنهایی شهرهی آفاق گشته اند. همچون علامه قطب الدین راوندی که در صحن اتابکی آستان حضرت معصومه(س) دفن میباشد و علامه قطب الدین راوندی که در صحن اتابکی آستان حضرت معصومه(س) دفن میباشد و علامه سید ابوالرّضا راوندی که دیوان شعرش بیانگر حملهی سلجوقیان به کاشان و پناه بردن مردم کاشان به حرم سلطانعلی در ارهال.
ضریح مطهر امام زاده والامقام در وسط هشت ستون که حاملِ گنبد بوده، قبر امامزاده را احاطه کرده و با نمای کاشی کاری زیبا و سنگ کاری جالب ونقش آیات کریمهی قران و بخشی از مناجات امیرالمؤمنین (ع)، فضای روح بخشی را در حرم ایجاد میکند.
زیبا بودن ضریح همچون ضریحهای دیگر امام زادگان، به یک طرف، هنگام ورود به حرم، دست راست ضریح، مکانی است که نماز جماعت و سایرمراسمات درآن برگزار میشود و درمیان اهالی منطقه، این مکان درگذشته معروف به چهل دختران بوده است.
در قسمتِ دیگر ضریح، مکانِبسیار مناسب وخوبی را ایجاد نمودهاند که به نام « دارالولایه آستان مقدس ولی بن موسی الکاظم(ع)» میباشد. حدود 500 متر مربع مساحت دارد و به صورت جالبی آینه کاری شده و آیات قرآن به چشم میخورد.