وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: امروز در شرایطی هستیم که امکانات صنعت دفاعی شرکتهای دانش بنیان، دانشگاههای بزرگ کشور با همدلی و هماهنگی دست در دست هم دارد و در یک سنگر در حال تقویت و پیشرفت حوزه هوایی کشور هستند.
امیر حاتمی اضافه کرد: پیشرفتهای صنعت هوایی به گونهای است که در حال حاضر صنعت هوایی ما موفق شد، جت جنگنده کوثر را با تکیه بر توانمندیهای داخلی و بومی با حضور رئیسجمهور ایران رونمایی کند و این در حالی است که تمام تستهای آزمایشی این جت با موفقیت پشت سر گذاشته شده است و امروز صنعت دفاعی آماده است که در صورت تأمین منابع مالی، تولید این جت جنگنده را در دستور کار قرار داده و در اختیار سازمان رزم نیروی هوایی قرار دهد.
وی با اشاره به دستیابی به فن آوریهای پیشرفته طراحی و ساخت جت جنگنده کوثر اظهارداشت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا هنوز در این حوزهها وابستهاند و با صرف هزینههای هنگفت نیازمندیهای خود را تأمین میکنند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از آمادهسازی جت آموزشی کوثر 88 با طراحی، ساخت و فن آوری بومی و داخلی در آینده نزدیک خبر داد و نظرات راهبردی متخصصین، صاحب نظران و اندیشمندان حوزه ی هوایی را دریافت کرده و آن را در مسیر رشد و پیشرفت صنعت هوایی استفاده کنیم.
امیر حاتمی، تصمیم گیری در حوزه صنعت هوایی را بسیار دقیق، ظریف و حساس دانست و گفت: سرمایهگذاری در بخش صنعت هوایی پرهزینه است و باید با دقت نظر در این خصوص حرکت کرد و برگزاری این همایش در واقع بستر سازی جهت حرکت در این مسیر پر افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه قدرت هوایی بخش مهم و تعیین کننده از قدرت دفاعی کشورمان محسوب میشود تصریح کرد: در این حوزه، بخشهای راداری، پدافندی، پهبادی و نیروی هوایی از جمله مؤلفههای قدرت هوایی ایران اسلامی است که در طول 40 سال عمر پر برکت نظام جمهوری اسلامی ایران به پیشرفتهای خیره کنندهای در تمام زمینهها بهخصوص حوزه پهپادی دست یافتهایم و در این خصوص جزء کشورهای اول دنیا محسوب میشویم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ابراز امیدواری کرد صنایع هوایی وزارت دفاع میتواند با بهرهگیری از تجارب ارزنده خود در طول 40 سال اخیر، گامهای بزرگی را در اقتدار روز افزون قدرت هوایی که لازمه قدرت و بازدارندگی ملی است بردارد.