طرز تهیه کفیر در خانه

سرآشپز
منتشر شده در 15 بهمن 1399

در این ویدئو آموزش قدم به قدم درست کردن نوشیدنی کفیر در خانه رو به شما آموزش میدم. لطفن به چند نکته توجه کنید :


هر بار موقع نوشیدن کفیر حتمن مایع داخل بطری رو به شدت تکان بدین تا آب و پروتئین جدا شده با هم مخلوط بشن و بعد اونو بنوشین .


از ریختن کفیر در مایعات یا خوراک های داغ خودداری کنید چون حرارت باعث نابودی تمام باکتری های کفیر و بی خاصیت شدن اون میشه . 


تا جای ممکن کفیر رو در ظروف فلزی استفاده نکنید و برای مخلوط کردن از قاشق های پلاستیکی یا چوبی تمیز استفاده کنید و غیر روغنی .


فرو کردن قاشق روغنی و چرب و کثیف در ظرف کفیر باعث فساد و گندیدن و کپک زدن اون میشه . بنابراین نظافت رو رعایت کنید. 


مدت زمان نگهداری کفیر در بیرون یخچال تنها دو روز بیشتر نیست و پس از این مدت خراب میشه . در محیط یخچال بین 10 تا 20 روز قابل نگهداری هست . 


تا جای ممکن برای درست کردن کفیر از شیر ارگانیک یا شیر خام استفاده کنید . 


از هر نوع شیر شامل شیر گوسفندی شیر گاو شیر بز و شیر شتر برای درست کردن کفیر می تونید استفاده کنید اما اگر شیر بز در اختیار دارید نتیجه بسیار عالی میشه . 


هر نوع شیر کم چرب یا پر چرب برای درست کردن کفیر خوب هست . 


حتمن کفیر رو در ظروف شیشه ای نگهداری کنید و در ظروف پلاستیکی تا جای ممکن نریزید برای طولانی مدت و یا از ظروفی استفاده کنید که بی پی ای ندارن . 


** نکته بسیار مهم اینکه با نوشیدن کفیر در بعضی افراد که بدن اونها سمی هست مثل افرادی که مرتب از فست فود استفاده میکنن یا مواد خوراکی ناسالم میخورن ممکنه عوارضی در کوتاه مدت ایجاد کنه که به دلیل فعالیت باکتری ها در بدن اونها و سم زدایی و پاکسازی بدن ایجاد میشه و جای نگرانی نیست .


به طور استثنا بعضی افراد که نسبت به نوشیدن شیر و لاکتوز موجود در اون آلرژی دارن ممکنه با نوشیدن کفیر دچار نفخ و گاز معده و روده بشن که اگر بیش از دو هفته به طول انجامید مصرف کفیر رو قطع کنن و مصرف نکنن . 


برای تهیه دوغ از کفیر به هیچ عنوان از آب لوله کشی و آب شهری استفاده نکنید و از آب فیلتر شده بدون کلر استفاده کنید یا آب چشمه پاک . مواد موجود در آب لوله کشی باکتری های کفیر رو نابود میکنن

دیدگاه کاربران